Burhan Sakallı'dan otopark ücreti açıklaması

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Burhan Sakallı'dan otopark ücreti açıklaması
A
a

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı yaptığı açıklamayla vaatlerini sıraladı. Sakallı, Eskişehir’de otopark ücretlerinin yüzde 75 ucuzlayacağını söyledi.

Sütiş Eskişehir
​Eskişehir’de hayatı ucuzlatacağını söyleyen Burhan Sakallı, “1 Nisan’dan sonra çeşmelerimizden akan şebeke suyunu mutlaka ama mutlaka ucuzlatacağız. 5 yıl içerisinde şehrimizde çeşmelerden akan suyu içilebilir hale getireceğiz. Kalabak Suyu yine hemen 1 Nisan’dan sonra hemen ucuzlatıyoruz. Tüm toplu taşıma ücretlerini ucuzlatıyoruz. Öğrenci ücretleri 1 Nisan’dan sonra sadece 1 lira olacak. Eskişehir’deki tüm otopark ücretlerini yüzde 75 oranında ucuzlatıyoruz. Şehrimizi daha ucuz ve ekonomik bir şehir haline getireceğiz” dedi. İstanbul ve Ankara’da CHP’li belediye başkan adaylarının, Eskişehirli adayların vaatlerini takip ettiğini söyleyen Sakallı, sözlerini şöyle sürdürdü: “1 Nisan’dan sonra Eskişehir’de asfalt parasını bir daha geri gelmemek üzere kaldırıyoruz. Büyükşehir, Tepebaşı ve Odunpazarı’nda asfalt parası artık alınmayacak. CHP’li Mansur Yavaş da Ankara’da ‘suyu ucuzlatacağım, asfalt parası almayacağım’ dedi. Bizi takip ettiği için Mansur Yavaş’a teşekkür ediyorum. Ben yine 27 Kasım’dan beri 5 yıl içerisinde 10 bin gencimize istihdam sağlayacağımı söylüyorum. Bana, ‘Gençlere iş bulmak, belediye başkanının görevi değil’ diyorlardı. Şimdi CHP’nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu, ‘Beni seçerseniz 200 bin gence iş bulacağım’ dedi. Demek ki gençlere iş bulmak , istihdam iklimini yaratmak belediye başkanının göreviymiş. CHP’nin Ankara ve İstanbul adaylarına bizi takip ettikleri için teşekkür ederim.”
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Mehti 1 Mart 2019 22:48

Mansur Yavaş sizden önce söylemişti. Reis de bu gece haberlerde kimin malıni kime dağıtıyorsunuz dedi. Burhan bey sizede söylemiş olmasın.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi