Burhan Sakallı: Sadece Cumhur İttifakı'nın adayı değilim

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Burhan Sakallı: Sadece Cumhur İttifakı'nın adayı değilim
A
a

Burhan Sakallı, seçime yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Sivil toplum kuruluşları, mahalle ve esnaf ziyaretlerini sürdüren Sakallı, Sakintepe Mahallesine giderek vatandaşlarla bir araya geldi. 

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir’in refah seviyesinin arttırmayı amaçladığını söyleyen Sakallı, “Daha fazla refah üreten, ürettiği refahı tüm halka adil ve eşit şekilde yayan bir üretim ve yönetim anlayışına ihtiyaç var. Artık eski zamanlarda olduğu gibi günübirlik politika ve siyaset yapma günü değil. Bu şehrin işi de aşı da benim sorumluluğumdur. Bu şehrin büyümeye, istihdam sağlamaya, katma değer yaratamaya ihtiyacı var. Artık yeni nesil belediyeciliğe ihtiyaç var. Çünkü artık mesele memleket meselesi, mesele Eskişehir meselesi” dedi. 

“BİZİM ASIL İTTİFAKIMIZ TÜM HEMŞERİLERİMİZLE YAPTIĞIMIZ İTTİFAKTIR”

Hangi partiden olursa olsun, tüm Eskişehirlilerin adayı olduğunun altını çizen Sakallı, 
“Bizi cumhur ittifakı adayları olarak görünüyoruz ama ben sadece Cumhur İttifakının değil, bu şehirde yaşayan tüm hemşerilerimizin adayıyım. Hiçbir hemşerimizin siyasi görüşünü ve politik durumunu merak etmem, ilgilenmem. Belediye başkanı kendisine oy verenlerin de oy vermeyenlerin de belediye başkanıdır. Hangi siyasi görüşten olursa olsun, bu şehirde yaşayan  850 bin hemşerimizin tamamının gönlüne girmeye ve oyunu almaya talibim. Çünkü bizim asıl ittifakımız tüm hemşerilerimizle yaptığımız ittifaktır” diye konuştu.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
yakışırsın büyük.şehire. 1 Şubat 2019 10:01

sayın başkan sonuna kadar yanındayız

1 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi