6 Mart Balık yeni ayında, kendi içine dalmalısın

Yeni ay Balık burcunun sanatsal ilhamını kalbimize aşılarken biz de evimizde, odamızda yani kendi içsel dünyamızda zaman geçirmeliyiz.

6 Mart 2019 08:36
A
a
Sütiş Eskişehir
Yeni Aylar bize yeni tohumlar ekmeyi ve yeniden başlamak için adım atma enerjisini anlatır. Yeni Ay sırasında ekilen düşünce tohumları büyüyecektir ve bu yüzden ne dilediğinize dikkat etmelisiniz. Balık burcunun 15 ° derecesinde gerçekleşen Yeni ay Achernar ve Ankaa sabit yıldızı ile aynı derecede ve yakın temas halinde olacaktır.
Achernar ; Genel olarak işte ani başarı, dini konularda fayda etkisi vardır. İlahiyat meselelerini araştırmak, bu yeni Ay’da kollektif bir mesele haline gelebilir. Bu yıldızın çok şanslı olduğu kabul ediliyor, başarı ve yüksek statü veriyor. İnançlarımız ile ilgili derin araştırmalara girebiliriz. Diriliş yıldızı olan Anka ; “Uzun ömürlü ve kalıcı bir şöhretle birlikte öncü bir hava, hırs ve güç sağladığı söylenir.”
Anka kuşu: “Eşsiz mükemmellik veya güzelliğe sahip bir kişi, son derece güzel, nadir veya eşsiz bir kişi veya şey” Küllerinden yeni doğan Mitolojik bir karakter olan Anka kuşunu bilirsiniz. Diğer adlandırılışları Simurg ve Phoenix. Yolculuklarının en başında 7 tepeyi aşıp liderlerini bulmak için Kaf dağına varmayı hedefleyen kuş sürüsünden yalnızca 30 tanesi bu 7 vadiyi aşıp Kaf dağına varmayı başarır.
İstek - Aşk – Marifet – Kanaatkarlık – Yalnızlık – Hayret – Yokluk Vadisidir bu 7 tema. Bu temaları aşan 30 kuş anlar ki Simurg yani aradıkları lider kendileridir. Simurgun farsça anlamı da 30 Kuştur zaten. Buradaki ders, kendi gurunuz, lideriniz, şifacınız ve ilhamınız olmaktır. Aşılması gereken en büyük vadi sizin içinizdeki engebelerdir. Paulho Coelhonun Simyacı kitabı tam da bu Yeni Ay temasına ne kadar da uyuyor. Okumayan varsa muhakkak başlamalıdır.
 Herkes kendi Simurgunu bulmaya hazır mı ? Yaşamınız boyunca sizi siz yapan 30 kişi (sizinle beraber) düşünün. Şükredin ve eğer içlerinde küs olduğunuz, kırıldığınız varsa affedin ve ne yaşamış olursanız olun sevgiyle anın. Yeni adımlar atmaktan çok içimizde keşfedeceğimiz kayıp kıtalar aramalıyız. Çünkü Yeni ay ile beraber Tüm Mart ayı boyunca İletişim ve Haberleşme Gezegeni Merkür Retro yani Gerileme sürecinde olacak ( 5 Mart29 Mart ) Yeni ay Balık burcunun sanatsal ilhamını kalbimize aşılarken biz de evimizde, odamızda yani kendi içsel dünyamızda zaman geçirmeliyiz. Keskin kararlar almaktan, büyük büyük adımlar atmaktan çok uzunca düşünmeye meyilli olmalıyız. Yeni ay enerjisini tamamı ile kişisel menkıbemize harcamalıyız. Tohum ekip beklemeliyiz. Bu zamana kadar kendimizle yüzleşmekten korktuğumuz ne varsa üstüne gidip çözmeli ve aydınlatmalıyız. Merkür zararlı olduğu bir konumda Balık burcunda Retro olacağı için hayata geçireceğimiz her adım bizi sonrasında yanıltabilir. Bu sebeple ısrarla kendi içine dal ve Mart ayı boyunca orada yüz diyorum.
Diğer etkileşimlere baktığımızda ise Yeni ay Anında ; Ay ve Neptün yakın temastadır. Güçlü bir hayal gücü enerjisi hakimdir. Romantık bir hava, mistik temalar ilgi çeker, psişik güçler hakimdir. Rüyalar full hd, sezgiler ilginç derecede yüksektir. Saturn ve Neptun kontağı ; Sanatınızı iyi bir nedene adamak ve dünyada yaşanan adaletsizliklerin farkındalığını artırmak için harika bir zamandır. Neptün, film ve fotoğrafçılığa, sanata hükmeder, bu nedenle ortaya çıkan sanat eserleri karanlık, Satürn usulü olabilir.
Bu Yeni Ay ; Hayal gücü ve sanat için harika, ama gerçek dünyayla başa çıkmak için değil. Çünkü ütopyalar kuracağımız bir hava esiyor ve dünya ise Distopya kalacak bu imgelemlerimizin yanında. Yeni ayı iyi, temiz bir alanda ve su gibi berrak yerlerde geçirdiğinizden emin olun. Su kenarı olabilir veya keyif için duş alın ve bu duşu riituele çevirin, arının. Sakin bir müzik açın. Ruhunuzu beslesin. Mümkünse negatif kodlamalar alacağınız şarkılardan kaçın. Acı, keder, ihanet, nefret vs. tüm negatife çeken şarkılar günümüzde popüler kültürün cazibesi haline gelmiş ve vakumlanır gibi çekiliyoruz bu yer altı dünyasına. 432 Hz’ye ayarlanmış müzik dinlemeyi deneyin (YouTube’da birçok örnek var) 432 Hz Evrenin frekanslarıyla tutarlı olduğu söylenen ses frekansıdır… Yapılan araştırmalar eski müzisyenlerin müziklerini 432 Hz ayarladıklarını söylüyor. Mozart, Chopin dinleyin. Özetleyecek olursak bu Yeni Ayın olumlu tarafı, kendi yeteneklerimizi keşfetmek ve başkalarına yardım etme, ilham verme eğilimidir. Çevrenizdeki maddi ve manevi yardıma muhtaç durumda olanlara umut veren güçlü kurtuluş örnekleri yaratmaya niyet edin… Sabır ve azim sonucu ulaşılan zaferi tüm umutsuzlara anlatalım. Simurg aslında sizsiniz demek için harekete geçme vakti.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Kevser tekin 6 Mart 2019 13:07

Harika bir yazı yüreğinize sağlık sizi zevkle takip ediyoruz Burcu hanım

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi