Buğrahan Tuncer bombası! Anadolu Efes ile görüşüyor...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Buğrahan Tuncer bombası! Anadolu Efes ile görüşüyor...
A
a

Eskişehir Basket’in yıldız oyuncusu Buğrahan Tuncer’i kadrosuna katmak isteyen Anadolu Efes ile pazarlıklar sürüyor. Siyah Kırmızılı yönetim istediği bonservis bedelini aldığı takdirde Buğrahan’ı Anadolu Efes’e verecek. 

Sütiş Eskişehir

BUĞRAHAN’IN SÖZLEŞMESİ VAR

Son iki sezondur Eskişehir Basket formasıyla büyük işlere imza atan Buğrahan Tuncer prensipte Anadolu Efes ile anlaşmıştı. Birkaç gün içinde İstanbul temsilcisine imza etmesi beklenen Buğrahan için hem Anadolu Efes hem de Eskişehir Basket sıkı bir pazarlık içine girmiş durumda. 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Buğrahan için belirli bir bonservis bedeli isteyen Siyah Kırmızılı yönetim indirime sıcak bakmıyor.

EFES İNDİRİM İSTİYOR

Anadolu Efes ise oyun kurucu Buğrahan Tuncer ile anlaşma sağladı. Deneyimli oyuncunun kulübü Eskişehir Basket ile sıkı bir pazarlık haline giren İstanbul temsilcisi, Siyah Kırmızılı kulüpten indirim talep ediyor. Buğrahan Tuncer için Eskişehir Basket’in 200 bin lira istediği iddia ediliyor. Bu transferin birkaç gün içinde çözümlenip Buğrahan’ın Anadolu Efes’e imza atması bekleniyor. 

Ahmet Deniz Canoruç / Anadolu Gazetesi

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi