Büfeci Esnafı İle Zabıta Arasındaki Çay Satışı Gerginliğini Polis Sona Erdirdi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Büfeci Esnafı İle Zabıta Arasındaki Çay Satışı Gerginliğini Polis Sona Erdirdi
A
a

Afyonkarahisar'ın Şuhut İlçesinde Bugün Kurulan Sebze Ve Meyve Pazarında Büfe Esnafı İle Polis Ve Zabıta Ekipleri Arasında Çay Satamazsın Tartışması Yaşandı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde kurulan sebze ve meyve pazarında büfeci esnafı ile zabıta ekipleri arasında yaşanan çay satışı gerginliği polisin araya girmesi ile sona erdi.
Şuhut İlçe Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan kararlara uymayan büfe esnafı ile polis ve zabıta ekipleri arasında çay servisi yapmama konusunda gerginlik yaşandı. Zabıta ekiplerinin uyarılarına rağmen kurallara uymayan büfeci esnafı H.K., diğer paket servis yapan esnaflarında çay servisi yaptığını iddia ederek, çay satışına devam etti. Bunun üzerine zabıta ekipleri polisten yardım istedi. Ekiplerin ihbarı üzerine bölgeye gelen polis ekipleri H.K.’ya çat satışı yapamayacağını yapması halinde tutanak tutulup, ceza yazılacağını ifade ederek satışa son vermesini istedi. H.K., ardından yapılan uyarıyı dikkate alarak çay servisini sona erdirdi.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Baydur 15 Mayıs 2021 13:05

İşte böyle; Şükürsüz, doyumsuz, hep isteyen asla yetinmeyen bir toplum güruh sonunda çay bile satamaz hale gelir. Herkes suçu önce kendinde aramalı

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi