Bu son olsun

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bu son olsun
A
a

Süper Lig hedefini Play-Off’lara bırakan Eskişehirspor ligin son hafta maçında Altınordu ile prestij mücadelesine çıktı. Birçok as oyuncusunu oynatmayıp genç oyuncularıyla mücadele eden Es Es sahadan 3-0 mağlup ayrıldı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
İlk yarı gol sesi çıkmadı
Şampiyonluk için gözünü Play-Off’a diken Eskişehirspor bu maçları düşünerek Altınordu karşılaşmasına genç ağırlıklı kadroyla çıktı. Mücadelenin ilk atağını 5’inci dakikada yakalayan Es Es’te Murat ceza sahası içindeki Ofoedu’ya pasını aktardı. Nijeryalı müsait pozisyonda topa dokunamadı. 7’de Altınordu Okan ile gole yaklaştı ancak Kayacan gole izin vermedi. Kısır geçen ilk yarı golsüz sona erdi.
 
Altınordu farkı açtı
49’uncu dakikada Erdoğan’ın şutu Kayacan’dan sekti. Barış, seken topu filelere yolladı ve Altınordu 1-0 öne geçti. Golü bulduktan sonra ataklarını sıklaştıran Altınordu 58’de Erdoğan’ın golüyle durumu 2-0’a getirdi. Mücadelenin 69’uncu dakikasında ise İzmir ekibinde Fatih girdiği pozisyonda durumu 3-0 yaptı. Karşılaşmada başka gol olmayınca Eskişehirspor normal sezonu mağlubiyetle tamamladı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi