Bu protesto bir mesaj vermeydi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bu protesto bir mesaj vermeydi
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa Buca ile oynanan hazırlık maçında muhabirimiz Ahmet Deniz Canoruç’a özel açıklamalarda bulundu. Çapa geçtiğimiz gün futbolcuların yaptığı protesto hakkında, “Bu protesto bir mesaj vermeydi. İnsanların bazı şeylerin farkına varılması istendi” dedi

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
ESKİŞEHİRSPOR İÇİN GÜZEL BİR MAÇ OLDU
Eskişehirspor haberi: Oynanan Buca karşılaşması ve yeni sezon hakkında konuşan Çapa, “Buca maçında geçtiğimiz sezon forma giyen ve bu sezon da forma giyecek oyuncularımızı oynattık. Oyuncularımızın performansından memnunum. İyi ve güzel bir hazırlık maçı oldu. Polonya ve Afyon kampımız güzel geçti. Eskişehir’deki çalışmalarımız iyi bir şekilde devam ediyor. Artık 10 Ağustos’ta oynayacağımız hazırlık karşılaşmasının ardından ligin başlamasını bekleyeceğiz. Lige tamamen hazır bir şekilde başlayacağız” dedi. 

5 KEZ VERİLMİŞ SÖZ VAR
Futbolcuların 31 Temmuz’da yaptığı protesto ilgili konuşan Çapa: “Onlara 5 kez verilmiş bir söz var. Osman Taş ile futbolcular yaptığı toplantıların hiçbirinde ben yoktum. Bizim o toplantılara ne katılmamız var ne de bilgimiz var. Polonya ve Afyon kampı gayet güzel geçti. Bu güzel geçen kamp şehre de güzel yansıdı. Kampta para problem yapılmadı. Zaten bu çocuklar 2019 yılında bir maaş ve 10 bin lira para almış. Bu protesto bir mesaj vermeydi. İnsanların bazı şeylerin farkına varılması istendi.” 

MADDİ PROBLEMLER YÜZÜNDEN BURADA DEĞİLLER
Emre, Marko ve Sissoko ile ilgili konuşan Teknik Direktör Fuat Çapa, “Burada olmayan oyuncuların neden burada olmadıklarını herkes biliyor. Verilen sözler ve bu sözlerin yerine gelmeyişi yüzünden burada yoklar. Sonuç hep aynı kapıya çıkıyor. Maddi problemler yüzünden burada değiller. Eskişehirspor’un menfaatleri için şuan susuyorum. Ben bu sezon daha çok saha içi meselelerle ilgileneceğim. Elimizdeki oyuncularla sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz” şeklinde konuştu. 



 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi