Bu mücadele alkışlanır

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bu mücadele alkışlanır
A
a

Eskişehirsporlu futbolcuların ligin dişli ekiplerinden Ümraniyespor’a karşı gösterdiği başarılı performans takdir topladı. Galibiyeti kaçıran Siyah Kırmızılı ekip oynadığı futbolla gelecek adına umut verdi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor mücadelesine devam ediyor! Ligde yaşam mücadelesi veren Eskişehirspor’da genç oyuncuların gösterdiği onur mücadelesi herkesin beğenisini topluyor. Kırmızı Şimşekler son olarak ligde şampiyonluk yarışı içinde bulunan Ümraniyespor karşısında müthiş bir performans sergiledi. 1-0 geriye düştüğü karşılaşmayı 2-1’e getiren ve ilk yarıyı önde kapatan Siyah Kırmızılı ekip ikinci yarıda ise yediği şansız golle 1 puana razı oldu.

Sahasında galibiyeti kaçıran Eskişehirsporlu futbolcular puanını 12’ye çıkardı. Küme düşmeme mücadelesi içinde olan Es Es gösterdiği başarılı performansla gelecek adına umut verdi. Kırmızı Şimşekler kalan 4 haftada toplayabildiği kadar puan toplayıp sezonun ikinci yarısında transfer tahtasının açılmasını bekleyecek. Eskişehirspor sezonun ilk yarısında 14-15 puan hedefi belirlemişti.

Kaptan göz dolduruyor

Eskişehirspor’un takım kaptanı Semih Güler Ümraniye maçında yine iyi bir performans sergiledi. Defansta Mevlüt ile birlikte sürekli başarılı işlere imza atan Semih dikkatleri üzerine topluyor. Son Ümraniye maçında İstanbul temsilcisinin deneyimli forvetlerine adım attıramayan Semih bireysel anlamda yapılan hatalar nedeniyle yenilen gollerde büyük üzüntü yaşadı. Maç sonunda taraftar Semih’i ayakta alkışladı.

Fıratcan beğeni topladı​

Es Es’in genç oyuncusu Fıratcan Üzüm Ümraniyespor karşılaşmasında başarılı bir performans sergiledi. Genç futbolcu geçtiğimiz haftalara nazaran Ümraniye maçında daha iyi bir futbol ortaya koydu. Hücum varyasyonlarında başrol oynayan Fıratcan, birçok pozisyonda rakip kaleyi zorladı. İkinci golde önemli rol oynayan genç futbolcu taraftardan alkış topladı.

Büyük sevinç yaşadılar​

Eskişehirspor’un Ümraniyespor ile oynadığı ve 2-2 berabere kaldığı karşılaşmada golleri Mehmet Feyzi ve Alperen Kocabaş attı. Dakika 35’de kalecinin üstünden aşıttırarak topu filelere yollayan Feyzi gol sayısını 3’e yükseltti. Dakika 38’de ise kaleciden dönen meşin yuvarlığı düzgün bir vuruşla kaleye yollayan Alperen ise takımının ikinci golünü atmıştı. Her iki futbolcu gollerde büyük sevinç yaşadı.

Mehmeti yalnız bırakmadılar

Eskişehirspor’da gösterdiği başarılı performansla izleyenlere büyük keyif veren Mehmet Özcan’ı Ümraniyespor maçında ailesi desteklemeye geldi. Genç futbolcunun abisi Sebahattin Özcan ve kuzeni İsmail Özcan VİP tribünündeydi. Koyu Eskişehirspor taraftarı olan Bekir Kahraman ve Yavuz Kahraman’ın ağırladığı misafirler, maç sonrası Mehmet Özcan ile birlikte şehir turu yaptı. Mehmet’in abisi ve kuzeni genç futbolcunun performansını da çok beğendi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Erkal 26 Kasım 2018 09:22

Super hersey cok guzel

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi