Ahmet Ataç 15 02 2024

Bu işin üstesinden geliriz

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bu işin üstesinden geliriz
A
a

Eskişehirspor Taraftarlar Komitesi Üyeleri, Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa ile bir araya geldiler. ETB Başkanı Murat Diri, “Hepimiz Fuat Hoca kadar inanalım ve mücadele edelim bu işin üstesinden geliriz” dedi.

Sütiş Eskişehir
Yemekte buluştular
ETB Başkanı Murat Diri sosyal medya üzerinden konu ile ilgili yaptığı paylaşımda, “Camiamızda yaşanan gelişmeler ile ilgili ve bu zorlu süreçte elini taşın altına koymaktan geri durmayan, şehrin önde gelen birçok isminden daha fazla bu armaya sahip çıkan Fuat hocamıza teşekkür etmek için bir yemek yedik. Hocamızın geleceğe dönük umutları ve çalışma azmi bizlerin umutlarını daha da arttırdı. Sürekli olumsuz düşünceler içinde boğulmak yerine sonuna kadar mücadele etmenin ve bu şanlı Armanın bu şehrin olduğunu yüreğimizde hissettik.
Çok verimli ve samimi geçen sohbetimizde hocamız bizlere çok güzel bilgiler verdi. Taraftarlar olarak sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Herkesin bildiği şeyleri tekrar etmenin şu süreçte kimseye bir faydası yok. Hepimiz Fuat Hoca kadar inanalım ve mücadele edelim bu işin üstesinden geliriz” dedi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Bülent 14 Eylül 2018 17:53

yes sir. EVET.

0 0 Cevap Yaz
YİRMİ ALTI 12 Eylül 2018 09:48

MURAT SEN NE İŞ YAPARSIN SANA KAÇ DEFA SÖYLEDİM YİNE SÖYLÜYORUM HOCA YA GİT VE BB YAPMASINI SAĞLA ESES İMİZİN KURTULUŞU ANCAK VE ANCAK BU İŞ İLE OLUR

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi