Bu İlçede Su Fiyatlarına Yeni Yılda Zam Değil Yüzde 50 İndirim Geldi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bu İlçede Su Fiyatlarına Yeni Yılda Zam Değil Yüzde 50 İndirim Geldi
A
a

Afyonkarahisar İhsaniye Belediyesi Tarafından 2021 Yılı İçin İçme Suyu Fiyatlarında İndirim Kararı Alındı. 28 Bin Nüfuslu İlçede Karar Memnuniyetle Karşılanırken, Suyun Metreküp Fiyatı 2.25 Tl’Den, 1.20 Tl’Ye Düşürüldü.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Afyonkarahisar İhsaniye Belediyesi tarafından 2021 yılı için içme suyu fiyatlarında indirim kararı alındı. 28 bin nüfuslu ilçede karar memnuniyetle karşılanırken, suyun metreküp fiyatı 2.25 TL’den 1.20 TL’ye düşürüldü.
İhsaniye Belediye Meclisi tarafından yapılan aralık ayı toplantısında içme suyu fiyatlarında indirim kararı alındı. Karar sonrası açıklama yapan İhsaniye Belediye Başkanı Tunay Türkmen, korona virüs (Covit-19) pandemisi dolayısı ile özellikle zor zamanlar geçiren esnaf ve ilçe halkı için indirimin olumlu olacağını söyledi. Türkmen, “Bu konuyu gündemimize almıştık. Malum dünyada ve Türkiye’de bir pandemi var. Salgından dolayı ilçemizdeki esnaflar, iş yerleri olması gerektiği gibi çalışamadığını gördük. Bunun yanında ilçemiz istihdamı genelde çiftçilikle sağlanıyor ve bu yıl don ile birlikte maliyetlerin artması ile çiftçilerimiz zorlukla yaşadığını şahit olduk. Bizde karınca kararınca bir karar alarak su fiyatlarını 2.25 TL’den, 1.20 TL’ye düşürdük. Kararın halkımızı hayırlı olmasını dilerim. Vatandaşların geri dönüşü çok olumlu oldu. Bizim sadece tek istediğimiz var içme suyunun maliyetlerini düşünerek bahçe ve hayvan sulamasında kullanılmaması yönünde” diye konuştu.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi