Bu iddialar doğru mu?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bu iddialar doğru mu?
A
a

Eskişehirspor'da şok gelişmeler yaşanıyor...

Sütiş Eskişehir
Es Es yönetiminin Olağanüstü Genel Kurul Kararı almasıyla birlikte bazı futbolcuların TFF’ye başvurarak serbest kalmak için harekete geçtiği iddia edildi.
 

Harekete geçtiler

Eskişehirspor’da Olağanüstü Genel Kurur kararının alınmasıyla şok yaşayan Siyah Kırmızılı futbolculardan bazılarının serbest kalmak için harekete geçtiği iddia edildi. Bazı Siyah Kırmızılı futbolcuların TFF’ye başvurduğu yönündeki iddialar, Eskişehirspor camiasında şok etkisi yaşattı. Kulüpten resmi bir bilgi alınamazken, TFF’ye başvurduğu iddia edilen oyuncuların, kimler olduğu belirsizliğini koruyor.
 

Yolları ayırmak istiyorlar

Serbest kalmak için Türkiye Futbol Federasyonu’na başvuran futbolculara yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre ise, bazı futbolcuların devre arası transfer dönemini hesaplayarak, gerekli başvuruları yaptığı, Eskişehirspor’daki olumsuzlukların devam etmesi halinde, serbest kalma haklarını kullanarak devre arasında Eskişehirspor ile yollarını ayırmayı düşündükleri bilgisi edinildi.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
hasan hüseyin 12 Kasım 2017 19:33

Hasan Hüseyin'i banko tek geçerim..

0 1 Cevap Yaz
Lys angels 11 Kasım 2017 16:50

Şimdi buna fifanı uefa mı bir çözüm bulsun her şey futbolcu lehine.en ufak kulübün olumsuzluğunda bırak git Ohhh. Ama sakatlandı oynama tıkır tıkır al paranı..uefa ya şikayet et et de et.kulüpler batıyor. Sonuçta Kulüpleri koruyan yok.aslında asıl olan kulüpler olmalı.

0 6 Cevap Yaz
Tarık 11 Kasım 2017 10:51

Doğrudur ..başkan bırakıyor..oyuncular başkan güvenip gitmediler.

0 1 Cevap Yaz
Kadir 11 Kasım 2017 10:50

EsEs'i kurtaracak babayiğitler aranıyor ama herhalde yok.

2 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi