Bu gurur Eskişehirspor'un

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bu gurur Eskişehirspor'un
A
a

Eskişehirspor, A Milli Takım havuzunu genişletmek için oluşturulan karma takıma en fazla oyuncu gönderen takım olma gururunu yaşadı.

Sütiş Eskişehir
​A Milli Takım oyuncu havuzunu genişletmek amacıyla Spor Toto 1. Lig kulüplerinin 23 yaş altı futbolcuları arasında düzenlenen karmalar müsabakasında Beyaz Takım, Kırmızı Takım’ı 5-0 mağlup etmişti. Bu karmaya en çok futbolcu gönderen ekip ise Eskişehirspor oldu. 7 tane futbolcu gönderen Es Es’i 4 futbolcuyla Adana Demir, üç futbolcuyla Altınordu, Gençlerbirliği ve Karabükspor takip etti. Oynanan karşılaşmada Eskişehirsporlu İbrahim Halil Öner 3 gol atma başarısı göstermişti.

Şimşekler yağmur altında çalıştı

Antalya Belek’te sezonun ikinci yarısına hazırlanan Eskişehirspor’da çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Şimşekler yoğun yağan yağmur altında yaklaşık 90 dakikalık bir antrenman gerçekleştirdi.

Sezonun ikinci yarısının hazırlıklarını 5 Ocak’tan bu yana Antalya’da sürdüren Eskişehirspor yoğun bir mesai içinde. Kırmızı Şimşekler günü çift antrenmanla geçirdi. Sabah yapılan antrenman koşu ve ısınma turlarıyla başladı. Pas çalışması ile devam eden antrenman, kanatlardan gelen orta ve hücum organizasyonu ile son buldu. Yoğun yağan yağmur altında gerçekleşen antrenmanda Siyah Kırmızılı futbolcular bir hayli hırslıydı
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi