Bu gurur dev adamların

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bu gurur dev adamların
A
a

Süper Lig’deki ilk sezonunda ligi ilk 7’de bitiren Eskişehir Basket Play-Off’lara katılma hakkı kazandı. Potanın Şimşekleri ayrıca bu başarılı sezonda Avrupa kupalarına katılma hakkı da kazandı.

Sütiş Eskişehir
Hedef ilk 8’di
Süper Lig’e çıktığı ilk sezonun hedefini ilk 8 olarak belirleyen Potanın Şimşekleri sezona İspanyol Koç Josep Maria Berrocal yönetiminde başladı. Üst üste alınan galibiyetler sonrasında rakiplerinin korkulu rüyası olan Eskişehir Basket’te kadronun kurulmasında emeği olan yönetim ve sezon boyunca büyük emek sarf eden teknik kadro büyük alkışı hak etti.
 
Nokta transferler
Temsilcimiz geçtiğimiz sezondan Duncan, Sean Marshall, Buğrahan Tuncer, Yunus Emre Sonsırma ve Mehmet Fırat Alemdaroğlu ile yola devam etti. Kadroda nokta transferlerle güçlendirildi. Billy Baron, Jeff Ayres, gibi isimler takımı sırtladı. Siyah-Kırmızılı basketbolcular, sezon boyunca yürekten oynayarak, ihtimal verilmeyen başarıya imza attı.
 
Eskişehir Avrupa’da
Eskişehir Basket, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde 2017-18 sezonunu 7’nci sırada tamamladı. Play-Off’a kalma başarısı gösteren Siyah-Kırmızılılar, 2018-19 sezonunda Avrupa kupalarında mücadele etmeye hak kazandı. Potanın Şimşekleri önümüzdeki sezon FIBA Şampiyonlar Ligi’nde Eskişehir’i temsil edecek. Minimum 14 maç yapacak olan Devler, 7 Avrupa takımını Eskişehir’e getirecek.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi