Bu fotoğraf bugün Eskişehir'de çekildi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bu fotoğraf bugün Eskişehir'de çekildi!
A
a

Eskişehir'de faytona bağlı bir atın aniden yere yığılması hayvan severlerin tepkisine neden oldu. 

Sütiş Eskişehir
Olay, Anadolu Üniversitesi tramvay durağı yanında yaşandı. Yaz aylarında Eskişehir'de insanları gezdirmek için kullanılan faytonlardan birisi, hareket halindeyken aniden atın birisinin yere yığılmasıyla durdu. O sırada faytonda bulunan 4 kişi inip kalan yoluna yürüyerek devam ederken, atın tam olarak neden yere yığıldığı öğrenilemedi. Bir çok hayvansever tarafından sosyal medya üzerinden tepki gösterilen olayda, atın üzerindeki yaralar da dikkatlerden kaçmadı. Atın yorgunluktan, sıcaktan ya da hastalıktan yere yığıldığını düşünen hayvanseverler, nal ile asfaltta atların zorlandığını da belirttiler. Sebep ne olursa olsun, olayın arkasında olacaklarını ve önümüzdeki günlerde ciddi bir tepki ortaya koyacaklarını söyleyen hayvansever, şehir merkezindeki bu durumun sonlanmasının gerektiğini ifade ettiler. 

Öte yandan bir vatandaş tarafından yere düşen atın kaldırılma anı çekildi. Görüntülerde,zorlansa da sahibinin yardımıyla ayağa kalkıp yoluna devam eden at yer alıyor. 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Yorumcu 2 Mayıs 2018 13:56

Yılmaz hocanın ayıplarından biri de bu faytonlardır.

1 0 Cevap Yaz
moscow 2 Mayıs 2018 13:17

ulan yazık günah üç kuruş para kazancaz diye hayvanları telef ediyorsunuz bu faytonlara binenlerde de suç para kazandırmayın kardeşim

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi