Bu durumlara düşürenler utansın!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bu durumlara düşürenler utansın!
A
a

Eskişehirspor’da lisans krizi çıkmaza girdi. Yeni transferlere lisans çıkmamasının ardından futbolcular antrenmana çıkmadı. Taraftar tesislere gelerek futbolculardan helallik istedi.

Sütiş Eskişehir
Lisanslar çıkmıyor
Geçtiğimiz yıllarda Eskişehirspor formasını giymiş 8 futbolcu imza vermediği için lisans krizi çıkmaza girdi. Toplam 15 milyona ihtiyacı olan Eskişehirspor yönetimi uzun uğraşlar vermesine rağmen bir türlü sonuç alamadı. Lisans çıkmamasının ardından takım antrenmana çıkmama kararı aldı. Yeni transferler ise eşyalarını toparlamaya başladı. Taraftarlar tesislere gelerek futbolcularla konuştu ve 1 gün daha süre istediler.

Onların suçu yok
Konu hakkında açıklama yapan Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, “Şanla şerefle geçirdiğimiz 53’üncü yılda nelerle uğraştığımız ortada. Allah razı olsun Fuat Hocam, ekibi ve yeni transferlerimiz çeşitli kısıtlı imkanlara rağmen bizlerle oldular. Gelip bizlerle besteler söylediler. Ancak gelinen noktada ne hocamızın ne de onların bir suçu yok. Bizi bu durumlara düşürenler utansın” dedi.

Cevabımız olacak
Diri son olarak, “Eskişehirspor’un ahı kimsede kalmaz. Bugünler geçer mi oda bilinmez. Ama biz taraftar olarak son ana kadar vazgeçmeyeceğiz. Hocamız ve yeni transferlerimizden Allah razı olsun. Bu şehirden ekmek yiyen, para kazananların yapmadığını onlar yaptı. Kötü gün dostu olduklarını gösterdiler. Bu sesimize kulak tıkayan kişilere güzel bir cevabımız olacak” ifadelerine yer verdi.

Direnmeye geldik
Teknik Direktör Fuat Çapa ise, “Birkaç haftadır sesimizi duyurmaya çalıştık. Gereken her tarafa mesaj yollandı. Ama Mustafa Destici dışında bize destek çıkılmadı. 1 milyon nüfusu olan bir şehrin takımı bunu hak etmiyor. Biz buraya direnmek için geldik. Ama futbolcularımız kendi yolunu çizmek durumunda. Lisansları çıkmamış oyuncularımıza teşekkür ediyorum, bu zamana kadar bize serzenişte bulunmadılar.

Yazık oluyor
Futbolcuların da artık kariyer planlaması yapacağını belirten Çapa, “Onlarda kariyerini düşünmek zorunda… Cuma günü transfer sezonu bitiyor. Futbolcularımıza bir şey diyemeyiz. Üzücü olan bu kadar karakterli bir grubu bir araya getirmişken bu grup dağılacak. Bundan sonra herkes elini kendi vicdanına koysun. Bundan sonraki süreci imkanı olup da yetkisi olmayanlar düşünsün. Bir takıma yazık oluyor” dedi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ahmet Giray 31 Ağustos 2018 22:22

Yuzmilyonlarca liralık bu takımı beş yılda bu hale iki kişi getirdi,Eskişehir bunu çok iyi biliyor.Yazıklar olsun.

0 0 Cevap Yaz
Hakan 29 Ağustos 2018 21:44

Şanlı es es şu an siyasi parti spor kulübü olmuştur .

0 1 Cevap Yaz
adalet 29 Ağustos 2018 02:07

alper potuğu satıpta yerine gazoz kapağı alanlar hesap versin o paraları kimler yedi

1 3 Cevap Yaz
Mensch 29 Ağustos 2018 01:38

Evet halil ünal ve hoşcan utansın bundan

1 3 Cevap Yaz
Es 28 Ağustos 2018 23:26

Bir efsane var şanlı mazisiyle tarih ve destan yazan,bir şehir. Bir şehir var kuruluşundan bu yana başarılarla ve madalyalarla dolu ESKİŞEHİRSPOR..bu şanlı mazisi destan yazan Şehir takımını ESKİŞEHİRSPOR’u denizde batıran şehir. Gecenin sessizliğinde sadece dalgaların sesi geliyor her taraf sessiz ve yalnız işte Eskişehir tıpkı böyle. Takımını yalnız dalgalara bırakan ve Bir EFSANEYİ sulara gömen batıran şehir..

1 2 Cevap Yaz
gurbetçi esesli 28 Ağustos 2018 23:07

taraftara büyük iş düşüyor...Sadece sözle olmaz...Galiba anlaşıldı...Yönetim taraftar oturup bir çözüm bulacak...

1 1 Cevap Yaz
Kerem 28 Ağustos 2018 21:50

Klüp yöneticileri haricinde kimsenin verecek hesabı yok. Olmayan parayı harcayıp bir de transfer yapmışlar, onların parasını neyle ödeyecektiniz?

0 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi