Bu da indirim izdihamı: Birbirleriyle yarıştılar!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bu da indirim izdihamı: Birbirleriyle yarıştılar!
A
a

Tekirdağ’da yeni açılan mağazada açılışa özel uygulanan indirim izdihama neden oldu. Vatandaşlar indirimli ürünleri alabilmek için birbiriyle yarışırken, indirimli halılar kapanın elinde kaldı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde açılışı gerçekleştirilen ve ağırlıklı olarak ev eşyalarının satıldığı mağazada, ilk güne özel tüm ürünlerde yüzde ellinin üzerinde indirim uygulandı. İndirimden faydalanmak isteyen vatandaşlar açılışa yoğun ilgi gösterdi.

Mağazada halıların elli liradan satılacağını haber alan vatandaşlar, mağaza önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Mağaza önüne getirilen araçtan satışı yapılan halıları almak isteyen vatandaşlar, halıları havada kaptı. Müşteriler mağaza içerisinde birbiriyle yarışırken, içeride de izdiham yaşanmasına neden oldu. Yoğunluğa şahit olan vatandaşlar ise ‘bedava sanıyorlar galiba' diyerek şaşkınlığını gizleyemedi.

Mutfak eşyalarından tekstil ürünlerine kadar birçok üründe uygulanan büyük indirimden yararlanmak isteyen vatandaşlar mağaza içerisini doldururken, mağaza çalışanları paketlemeye yetişemedi. Mağazadaki indirim kampanyasının 1 hafta süreceği öğrenildi.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi