Bu akşam 20:00'de... #EskişehirsporYokOluyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bu akşam 20:00'de... #EskişehirsporYokOluyor
A
a

Eskişehirspor’da taraftarlar seslerini duyurmak için organize oluyorlar. Bu akşam saat 20:00 #EskişehirsporYokOluyor hashtag ile takımları için destek arayacaklar.

Sütiş Eskişehir

Bir yanda eski yönetimlerden kalan borçlar, bir yanda FIFA’dan gelecek puan silme tehlikesi… Diğer yanda Sinan Özeçoğlu ve yönetimi istifa ettikten sonra yaşananlar… Eskişehirspor çok büyük bir tehlike ile karşı karşıya. Takım dün protesto için idmana çıkmadı, bugün kaptanımız taraftara çağrı yapıp maça çağırdı, “Belki de son maçımız Çaykur Rizespor maçı olabilir” dedi.

Bugün söz taraftarda. Saat 20:00’de sosyal medyada taraftarlar #EskişehirsporYokOluyor hashtag ile takımları için seslerini herkese duyurmaya çalışacaklar. Sosyal medyada organize olan taraftarlara ETB Başkanı Murat Diri’nin yaptığı çağrı şöyle: 

“Değerli Eskişehir halkı;
Şehrimizin en büyük markası olan Eskişehirspor’umuz tarihin tozlu raflarındaki yerini almak üzere..
Şehrimizi yönetenler, halkımızın oylarıyla seçilen ancak halkımızın derdiyle dertlenmeyenleri hepimiz çok net gördük. Kimlerin Eskişehirspor için elini dahi oynatmamadığını, aslında yıllardır sesli bir şekilde söyleyemedikleri KAHROLSUN ESKİŞEHİRSPOR sözünü artık çok net duyuyoruz. İçimizdeki kendi ellerimizle besleyip bir yere getirdiğimiz Eskişehirspor düşmanlarını artık tüm şehir görüyor.
Bu zorlu süreçte bizimle bu yola baş koyan sayın Sinan ÖZEÇOĞLU’nun da yapabilecek daha fazla bir şey kalmadığı için devam etmeme kararı aldı. Kendisine hem teşekkür hem sitem ediyoruz. Geç bulduk erken kaybettik.
Kongreye 5 gün kaldı takım idmana çıkmıyor belki maça bile çıkmayacak..
Bu bağlamda sesimizi tüm ülkemize duyurabilmek adına; bu akşam 20:00’da #EskişehirsporYokOluyor hashtag ile sesimizi duyuralım. Lütfen tüm şehrimiz ve taraftarımız bu etkinliğe destek versin. Tepkimiz çığ gibi büyüyüp belki birilerini harekete geçirir. Adap edep saygı çerçevesinde istediğiniz kişileri de bu etiketleyip onlarında bu çığlığı duymasını sağlayabilirsiniz.

Bu akşam 20:00 #EskişehirsporYokOluyor hashtag çalışmasına tüm herkesin desteğini bekliyoruz..”

Erkan Zengin'den taraftarın içini sızlatan açıklama: Belki de son maç...

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi