Bozüyük’Teki Murat Boz Konseriyle Binlerce Kişi Gönüllerince Eğlendi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bozüyük’Teki Murat Boz Konseriyle Binlerce Kişi Gönüllerince Eğlendi
A
a

Bozüyük Kurtuluş Coşkusunu Murat Boz İle Yaşadı

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Bilecik’in Bozüyük ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşun 100’üncü yılı dolayısı ile düzenlenen Murat Boz konserinde binlerce kişi gönüllerince eğlendi.
Bozüyük Belediyesi Kapalı Pazar Otoparkında ücretsiz olarak gerçekleştirilen konseri yaklaşık olarak 50 bin kişi izledi. Şarkı ve marşların hep bir ağızdan söylendiği konser programındaki coşku hiç azalmadı. Konser başlangıcında Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, izleyenler arasında dolaşarak hemşehrilerine ‘hoş geldiniz” dedi.
Muhteşem kurtuluş gecesinde ilk olarak sahne alan ’Hemdert’ adlı müzik grubu sevilen şarkılarını seslendirdi.
Ardından sahneye çıkan şarkıcı Murat Boz, gece boyunca birbirinden güzel şarkılarını seslendirerek, sahnede ayrıca muhteşem bir davul gösterisi yaptı. Murat Boz konser sırasında “Gülşen’e selam olsun buradan, onu çok seviyoruz, Gülşen’i çok seviyoruz, çok sevdik, sevmeye de devam edeceğiz” diyerek selam gönderdi.

"Bozüyük Kurtuluş Savaşı’nda Türk’ün makûs talihinin yenildiği yer"
Konser sonrası sahneye gelen Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu "Kurtuluşun 100’üncü yılını kutluyoruz. Bozüyük Kurtuluş Savaşı’nda Türk’ün makûs talihinin yenildiği yer. Bizi onurlandırdınız, çok teşekkür ediyorum” dedi.
Ardından Murat Boz’a Başkan Bakkalcıoğlu’nn eşi Merih Bakkalcıoğlu çiçek takdim etti. Daha sonra Başkan Bakkalcıoğlu sahneye Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ve Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün’ü sahneye davet ederek sevilen sanatçı Murat Boz’a Atatürk plaketi takdim etti. Plaket takdiminin ardından gençler hareketli şarkılarla doyasıya eğlenirken kurtuluş coşkusunu da doyasıya yaşadılar.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi