Bozüyük’Te Protokol Ve Vatandaşlar Arefe Gününde Bayramlaştı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bozüyük’Te Protokol Ve Vatandaşlar Arefe Gününde Bayramlaştı
A
a

Bozüyük'te Kurban Bayramı Dolayısıyla İlçe Protokolü, Tüm Kamu Kurum Ve Kuruluşlarında Görevli Personel, Daire Amirleri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri Ve Vatandaşların Katılımıyla Bayramlaşma Töreni Düzenlendi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Bozüyük’te Kurban Bayramı dolayısıyla ilçe protokolü, tüm kamu kurum ve kuruluşlarında görevli personel, daire amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşların katılımıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.
Bozüyük Belediyesi Yeni Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen bayramlaşma programına İlçe Kaymakamı Adem Öztürk, Garnizon Komutanı Bkm. Yüzbaşı Hamdi Ferhat İnanç, Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, İlçe Jandarma Komutan Vekili Jandarma Teğmen Mustafa Güzel, İlçe Emniyet Müdürü Orhan Bozdemir, Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Fındık ve Ali Şahinoğlu, Belediye Meclis üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, şehit ve gazi aileleri ile vatandaşlar katıldı. Törende protokol üyeleri bayram tebriklerini kabul ederek herkesin bayramını kutladılar.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi