Bozüyük’Te Kurtuluş Günü Etkinlikleri Başladı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bozüyük’Te Kurtuluş Günü Etkinlikleri Başladı
A
a

Bilecik Bozüyük Belediyesi Tarafından İlçenin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100'Üncü Yıl Dönümü Dolayısıyla Düzenlenen Etkinlikler, Gençlerin Yoğun Ve Coşkulu Katılımıyla Başladı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Bilecik Bozüyük Belediyesi tarafından ilçenin düşman işgalinden kurtuluşunun 100’üncü yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen etkinlikler, gençlerin yoğun ve coşkulu katılımıyla başladı.
4 Eylül Kurtuluş Günü’ne kadar her akşam farklı bir yerel sanatçının sahne alacağı etkinlikler, Cumhuriyet Meydanı’nda sahne alan “Fazla” grubunun konseri ile başladı. Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu da konser programını bir süre izleyerek gençlerin coşkulu kutlamasına ortak oldu. Başkan Bakkalcıoğlu, “Kurtuluşumuzun 100. yılında 4 Eylül akşamındaki Murat Boz konserine kadar pek çok konserle sizlerle buluşacağız. Bir daha ülkemizin geçmişteki gibi zor günler yaşamamasını temenni ediyorum. Bu akşam konser veren arkadaşlarımızı yürekten kutluyorum” dedi.
Kurtuluş Günleri etkinliklerinin ilk akşamında Fazla grubunun ardından, X-RAY ve Emre Güney de seslendirdikleri rap şarkılarla beğeni ile takip edildi. Programda son olarak sahne alan DJ Alper Caner Yılmazer ise başarılı performansı ile beğeni topladı. Konser alanını dolduran gençler gece boyunca sahne alan grupları büyük bir beğeni ile dinlerken doyasıya eğlendiler.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi