Eskişehir'de lezzet fırtınası!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'de lezzet fırtınası!
A
a

"Gaziantep mutfağını Eskişehir'e taşıyoruz" sloganı ile kapılarını açan Frigya Kebap, sunduğu benzersiz lezzetlerle misafirlerini ağırlıyor

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir Kent Park içerisinde "Geleneksel Antep lezzetlerini Eskişehir'e taşıyoruz" sloganı ile hizmet vermeye başlayan Frigya Kebap, sunduğu benzersiz lezzetlerle şimdiden misafirlerinin gönlünü kazanmayı bildi.
Antep mutfağının en seçkin örneklerini Eskişehir halkına sunan Frigya Kebap, kolay ulaşım imkanı ve geniş otoparkı ile olduğu kadar, seçkin menüsü ile de öne çıkıyor.

Etler ve ustalar Antep'ten
Konuklarını Eskişehir'in en güzel noktalarından birinde, yeşillikler içerisinde hem kapalı hem açık mekanda ağırlayabilen restoranda kullanılan etler ise günlük olarak Gaziantep'ten geliyor.
Gaziantep'ten özel olarak getirilen etler, mutfakta yine Gaziantep'ten gelmiş olan ustalara emanet ediliyor ve bu etler, onların ellerinde damak çatlatan kebap lezzetlerine dönüşüyor.

Ulaşım çok kolay
Eskişehir Kent Park içerisinde yer alan Frigya Kebap, şehrin en gözde etkinlik mekanı olan Kent Palace'ın alt katında bulunuyor. Frigya Kebap'ın hemen önünde ücretsiz otopark da yer alırken, kent dışından gelen misafirler için de hem Kent Park'ı deneyimleme, hem de eşsiz Antep mutfağının tadına bakma imkanı sunuyor.
Frigya Kebap'ın adresi için tıklayın: https://goo.gl/maps/ULMD1Yk3dU3Ecw9d6


 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Zippo 3 Ocak 2022 10:48

Reklamlar ;)

0 0 Cevap Yaz
ess 2 Ocak 2022 21:41

fiyatlarını da yazarsanız, meselenin iç yüzü anlaşılır, daha doğrusu kime hitap ettiği.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi