Bozüyük Engelliler Dayanışma Derneği’Nden Konferans

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bozüyük Engelliler Dayanışma Derneği’Nden Konferans
A
a

Bozüyük Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Çelik

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Toplum farkındalığını artırmak amacıyla Bozüyük Engelliler Dayanışma Derneği tarafından organize Edilen “Engelsiz Yarınlar” konferansı Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşti.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonunda yapılan etkinliğe konuşmacı olarak Bozüyük Engelliler Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Çelik katıldı. Programı takip edenler arasında Bilecik Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı olan Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezinde görevli Kuruluş Müdürü Burhan Çaçan da yer aldı.
Etkinlikte konuşan İsmail Çelik, “Bu etkinliklerde amacımız engellilerin toplum içindeki görünürlüğünü artırmaktır. Doğuştan ve sonradan engelli olunabilir, dolayısıyla herkes bir engelli adayı olduğunu unutmamalıdır. Önceden engellilere karşı duyarlılık daha azdı ancak devletin yapmış olduğu uygulamalar sayesinde son zamanlarda toplumumuzun engellilere karşı duyarlılığı daha fazladır. Devletimizin engelli bireylere bakan kişilere sağladığı aylık bin 219 Türk Lirası destek çok faydalıdır” dedi.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi