Bozüyük Belediyesi’Nden İhtiyaç Sahiplerine Ramazan Yardımı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bozüyük Belediyesi’Nden İhtiyaç Sahiplerine Ramazan Yardımı
A
a

Bozüyük Belediye Meclisi Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı’Nın 2. Birleşimi Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu Başkanlığında Yapıldı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Bozüyük Belediye Meclisi Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın 2’inci Birleşimi Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu Başkanlığında yapıldı.
Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi Meclis Salonu’nda yapılan toplantıda Plan ve Bütçe Komisyonuna sevk edilen 2 madde, komisyonun görüşleri okunarak oylandı. İlk olarak hayatlarını sosyal yardımlarla idame ettirmekte zorlanan ve bu sebeple belediyeden yakacak, eğitim, kırtasiye, giyim kuşam ve gıda gibi yardım talebinde bulunan ihtiyaç sahipleri ile Cansuyu projesinden yararlanan aileler dâhil olmak üzere tümüne Ramazan ayında katkı sağlamak amacıyla bir defaya mahsus olmak üzere 310 lira Ramazan yardımının sosyal destek kartı ile yapılması oy birliği ile kabul edildi.
Ardından 5393 sayılı Belediye Kanununun 18. Maddesinin f bendi gereğince, Bozüyük Belediyesi İktisadi ve Sosyal Tesisler İşletmesinde üretilen ve satışı yapılan ürünlerin üretim maliyetlerinde meydana gelen artışlar nedeniyle satış fiyatlarının artırılması oy çokluğu ile kabul edildi.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi