Bozüyük Belediyesi Eğitim Ve Spor Kulübü Midi Finalleri İçin Hazır

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bozüyük Belediyesi Eğitim Ve Spor Kulübü Midi Finalleri İçin Hazır
A
a

Türkiye’Nin En İyi 32 Takımı Arasında Yer Alarak 18-25 Mayıs Tarihleri Arasında Mersin’De Yapılacak Olan Türkiye Şampiyonasına Katılmaya Hak Kazanan Bozüyük Belediyesi Eğitim Ve Spor Kulübü Midi Kız Voleybol Takımı Hazırlıklarını Tamamladı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Türkiye’nin en iyi 32 takımı arasında yer alarak 18-25 Mayıs tarihleri arasında Mersin’de yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanan Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Midi Kız Voleybol Takımı hazırlıklarını tamamladı.
Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Midi Kız Voleybol Takımı, 15-17 Nisan tarihleri arasında Sakarya’da düzenlenen Grup Şampiyonası müsabakalarında Düzce 1907 Spor Kulübü’nü 3-0, Sakarya Gelişimspor’u 3-0, Eskişehir Tepebaşı Gençlik Spor Kulübü’nü 3-1 mağlup ederek finallere katılmaya hak kazanmıştı. Mersin’de 18-25 Mayıs tarihleri arasında yapılacak Türkiye Şampiyonası Finallerine katılacak Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Midi Kız Voleybol Takımı antrenörü Mustafa Türkmen; “Sporcularımızla uzun zamandır yoğun tempoda çalışıyoruz. Turnuva sporcularımız için çok büyük bir tecrübe olacak. Takımıma güveniyorum. Turnuvayı en iyi derece ile tamamlamak için mücadele edeceğiz.” dedi.
Çalışmalarını tamamlayan Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Midi Kız Voleybol Takımı bu gece Mersin’e hareket edecek.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi