Ahmet Ataç 15 02 2024

Bomba Eskişehirspor açıklamalarına ne yanıt verdi?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bomba Eskişehirspor açıklamalarına ne yanıt verdi?
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in gündeme düşen bomba gibi açıklamalarından sonra Eskişehirspor Mali Asbaşkanı Mehmet Şimşek twitter hesabından açıklamada bulundu

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in gündeme düşen bomba gibi açıklamalarından sonra Eskişehirspor Mali Asbaşkanı Mehmet Şimşek twitter hesabından açıklamada bulundu. Şimşek, “Hoca haklı. Eskişehirspor şirketleşmeli. Yönetim olarak gizlimiz saklımız yok. Büyükşehir'den bu işi bilen uzman kişiler gelsinler ve gerekli altyapı yazışmalarını sağlasınlar. Haziran'da Mali Genel Kurulumuz var. Hemen şirketleşelim. Yardımlarınızı bekliyorum başkanım” dedi.

Yılmaz Büyükerşen neler söylemişti?
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen Meclis Toplantısı’nda Eskişehirspor hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Eski yöneticileri eleştiren Büyükerşen, “Eskişehirspor, dürüst yönetenlerin değil, birtakım yöneticilerin eline kalmıştır. Kulübü perişan edip kulübü ortada bıraktılar” dedi.


Kulübün dürüst yönetilmediğini savunan Büyükerşen şunları söyledi; “Son zamanlarda ne yazık ki Eskişehirspor, iş becerenlerin değil, dürüst yönetenlerin değil, atını dağdan atlatan birtakım yöneticilerin eline kalmıştır. Hesap sorulamaz hale gelmiştir. Bütün istekleri para, para, para olmuştur. Aldıkları parayı da carcur edip takımı perişan hale getirip, kulübü ortada bırakmışlardır”

Onları çok iyi tanıyorsunuz
Eski yöneticilere yüklenen Büyükerşen “Bunlar yönetici değil yok edicilerdir. İftira atmaktan çekinmezler. Siyasileri birbirine düşürmekten geri kalmazlar. Yalnız ben değil, Eskişehir’de kimde para varsa, Eskişehirspor’un rengine aşık olanlardan para isteyip, bütün paraları alıp kulübü perişan edip, kulübü ortada bıraktılar. Onları çok iyi tanıyorsunuz” dedi.

Tek metelik vermediler
“Eskişehirspor’da görev yapan yönetimlere akıl verdik” diyen Büyükerşen “Kenar mahallerde imara açılan yerler var, tarla sahipleriyle anlaşın, şehir merkezinde de olabilir. Gidin oralara size blok yapacağız deyin, o insanlarla konuşun dedik. Eskişehirspor yönetimine böyle müteahhitler de geldi. Satarsınız para kazanırsınız dedik, ama dernek statüsünde olmaz dedik. Benim bu fikrimi kendi işlerinde kullandılar” dedi.

Ankara’yı örnek gösterdi
Ankara Belediyesi’nden örnek veren Büyükerşen, “Ankara belediyesinin yaptıklarını gördük. Bunlar yapılamaz. Evvela dernek statüsünden çıkmak lazım... Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe ile mi rekabet edeceksiniz? Dernek statüsü ile bu olmaz. Bu şekilde şampiyon olmak hayal... Önce şirket olacaksın. Şeffaf olacaksın” dedi.

Yüksekten uçuyorlar

Göreve gelen yöneticilerin her zaman yüksekten uçtuğunu söyleyen Büyükerşen, “Hemen yönetime gelir gelmez şampiyon oluyoruz, hayalleri ile kimseyi kandırmasınlar. Zavallı genç çocukları kandırmayın. 3-4 yıllık planlar yapın, bu yıl şunları yapacağız, önümüzdeki yıl bu olacak... Planlı bir şekilde gidin. Kulüpte teknik adamlar dışında kulübe ticareti, işletmeyi, yönetmeyi bilenleri getirin” dedi.


 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Bülent 22 Nisan 2019 13:14

Aydın Begiter zamanından başlayıp bütün transferleri sorgulayıp, o oyuncularla konuşup anlaşıp ve sonrasında Begiter zamanından itibaren bütün başkanlara dava açıp, tazminatla mı olur yoksa mal varlıklarına el mi konulunur :)) gerisi Allah Kerim'dir.

0 0 Cevap Yaz
Hayati barakçı 21 Nisan 2019 16:11

İki yüz elli trilyon borçla nasıl şirket olunur keşke onuda bize bir anlatsan hocam . Bende bir kurtuluş reçetesi vereyim . Hazine ara bul zengin ol kulüp kurtulur . Bu mudur yani , geldiğimiz noktada para para para . GERİSİ YALAN.

10 6 Cevap Yaz
Başkan Haklı 21 Nisan 2019 15:58

Sayın Başkan doğruyu söylüyor.ÜÇKAĞITÇILARA,HIRSIZLARA PARA YEDİRMEM diyor. Madem çok düşünüyorsunuz Eskişehirsporumuzu ŞİRKETLEŞİN görelim marifetlerinizi kulüp yöneticileri...

2 13 Cevap Yaz
furemen 21 Nisan 2019 15:28

Hoca doğruyu söylüyor.İlk gün ne dediyse onu söylüyor.Bir o yana bir bu yana kıvırmıyor.Seçimlerden öncede 3-5 oy için tavrını bozmadı.Ben belediyelerin belediye hizmetleri için topladıkları vergiyi gayri kanuni ve gayri ahlaki şekilde ne idüğü belirsiz(bu günkü yönetimi kast etmiyorum)yönetimlere peşkeş çekemez çekmemeli.Ha reklam bulmaya yardımcı olur ufak tefek eksiklerde yardımcı olur eyvallah onuda yapıyorlar zaten.Büyükşehir belediyesi iş yaptırdığı firmalara uygun miktarda Eskişehirspor a reklam vermesi konusunda telkinde bulunabilir teşvik edebilir.Bunu da yapmalıdır.

2 13 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi