Bolvadin’De Huzur Ve Asayiş İçin Gece Devriyeleri Arttırıldı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bolvadin’De Huzur Ve Asayiş İçin Gece Devriyeleri Arttırıldı
A
a

Afyonkarahisar’In Bolvadin İlçesinde Polis Ekipleri Mahalle Ve Çarşı Bekçileri İle Geceleri De İlçenin Huzur Ve Güvenliğinin Sağlanması İçin Yoğun Bir Mesai Harcarken, Ekipler İlçede Özellikle Geceleri Devriyeleri Arttırdı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde polis ekipleri mahalle ve çarşı bekçileri ile geceleri de ilçenin huzur ve güvenliğinin sağlanması için yoğun bir mesai harcarken, ekipler ilçede özellikle geceleri devriyeleri arttırdı.
Bolvadin’de geceleri sokak sokak, cadde cadde devriye gezen mahalle ve çarşı bekçileri ile polis ekipleri yaşanabilecek olumsuz olaylara karşı etkin bir mücadele sergiliyor. Halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması, çarşı ve mahallelerin kontrol altına alınması amacıyla görev yapan mahalle ve çarşı bekçileri ile polis ekipleri ile gece sabaha kadar sokak sokak, cadde cadde devriye gezerek yaşanabilecek olumsuz olaylara karşı etkin bir mücadele yürütüyor. Bolvadin İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan bekçiler ve polisler sokaklarda otomobilleri, camileri, okulları, apartmanları, kabristanlıkları, parkları ve hemen her yeri gezerek huzur ve asayişin sağlanması için sürekli devriye geziyor.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi