Bolvadin’De Halk Eğitim Merkezi Ve Akşam Sanat Okulu Sergisi Açıldı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bolvadin’De Halk Eğitim Merkezi Ve Akşam Sanat Okulu Sergisi Açıldı
A
a

Afyonkarahisar Bolvadin İlçe Halk Eğitim Merkezi Ve Akşam Sanat Okulu Tarafından 2022-2023 Eğitim Ve Öğretim Yıl Sonu Sergisi Açıldı.

Sütiş Eskişehir
Afyonkarahisar Bolvadin İlçe Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu tarafından 2022-2023 eğitim ve öğretim yıl sonu sergisi açıldı.
Bolvadin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu tarafından ‘Bir Ömür Boyu Öğrenme’ etkinlikle çerçevesinde 2022 -2023 eğitim ve öğretim yılı sergi açılışına Kaymakam Taner Bolat, Kaymakam refiki Burak Yaylacı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Derviş Özçal, kurum amirleri ve vatandaşların katılımı ile gerçekleştirildi. Düzenlenen sergide, açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından hazırlanmış olan ürünlerin sergilendiği stantları tek tek gezen Kaymakam Bolat kursiyerlerin el emeği göz nuru ile yapmış oldukları ürünleri inceledi ve emekleri için Halk Eğitimi Merkezi çalışanlarına, usta öğreticilere ve kursiyerlere teşekkür etti.
Sergiyi büyük bir ilgi ile gezen Kaymakam Bolat, konuşmalarında “Halk eğitimi kursları bilgi ve becerilerin öğrenildiği, istihdam olanağı sağlayan, geleneksel el sanatlarının gelişimine katkı sunan kurslardır. Serginin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi