Boluspor maçı öncesi ES TV'ye konuştular

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Boluspor maçı öncesi ES TV'ye konuştular
A
a

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal ve eski başkanlardan Nebi Hatipoğlu Boluspor maçı öncesi ES TV'ye konuştular.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Başkan Halil Ünal birlik ve beraberlik mesajları vererek, "Bu zor günlerde camianın bir olması gerekir. Olumsuzluğu olumlu yöne döndürmek sportif başarıya bağlı. Bu maça çok önem veriyoruz. Bu kadro bu ligde her  şey yapar. Birlik  beraberlik ve ekonomiye ihtiyaç var. Kaos ortamının bir kısmını kapattık.  Serbest kalma sorunu devam ediyor. Ofoedeu'yu çözdük. Felix'i çözdük. Pazartesiye kadar Bruno meselesini çözmemiz gerekiyor. Diğer yabancı dosyalarla ilgili bir toplantı yaptık. Gün birlik günü. " dedi.

Eski yönetimleri hiçbir zaman karalamadığını ifade eden Ünal, "Geçmişe dönük bir başkalarına sallayarak bir başkanlık yapmadım.  Öyle bir görev yapma adına gelmedik. Eskişehirspor'a destek verenlere teşekkür ederim. Daha iyisini yapmak adına geldik. Nefes aldığımız sürece Eskişehirspor'a hizmet edeceğiz. Herkesin desteğine ihtiyacımız var" diye konuştu.


Eskişehirspor batmış

Eski başkanlardan Nebi Hatipoğlu ise; "Eskişehirspor batmış. Onu kurtarmaya çalışıyoruz" dedi.

Hatipoğlu Eskişehir'in bir bataklıkta olduğunu ifade ederek, "Eskişehirspor'un marka değerini yukarı çıkarmaya çalışıyoruz. bugün 24 puan silme meselesiyle ilgili avukatlarla görüştük. Onu halletmeye çalışıyoruz. Maçı kazanmış ya da kaybetmiş önemli değil. Eskişehirspor batmış. Onu kurtarmaya çalışıyoruz . Nasıl bataklığa girdiğine anlam veremiyorum. Mali açıdan düzlüğe çıkması önemli. İtibarını geri alması önemli. Eskişehir bir alt lige düşmesin diye uğraşıyoruz" dedi.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi