Bolt'un futbol kariyeri başlıyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bolt'un futbol kariyeri başlıyor!
A
a

Atletizme yazın veda eden Usain Bolt, bir futbol kulübüyle anlaştığını ve sözleşme imzalayacağını açıkladı.

Sütiş Eskişehir

Atletizmde kazandığı başarılırla adını tarihe yazdıran 100 metre dünya rekorunun sahibi Usain Bolt, futbol kariyerine başlıyor. Atletizm kariyeri boyunca futbola olan ilgisini her zaman dile getiren 8 olimpiyat altın madalyası sahibi Bolt, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bir kulüple anlaştım ve bunu Salı günü açıklayacağım" dedi.

Manchester United taraftarlığıyla bilinen ve gelecek ay Alman ekibi Borussia Dortmund'la antrenmana çıkacak olan 31 yaşındaki sporcu, "Bu, yapmak istediğim bir şey ve Mart ayında Dortmund ile antrenmana çıkacağım. Bu antrenmanlar futbol kariyerime hangi yönde karar vermemi sağlayacak. Eğer iyi olduğumu söylerlerse biraz daha antrenmana ihtiyacım olacak ve bunu yapacağım" diye konuştu.

Geçen ay Güney Afrika ekibi Mamelodi Sundowns ile antrenmanlara çıkan Bolt sözlerine "Bu beni geriyor. Genelde rahatım ancak bu farklı bir şey; bu futbol. Bu spora adapte olmak zaman alacak; ancak atletimze ilk başladığımda da böyle olmuştu. Kalabalıklar önünde olmaya alışıncaya kadar gerilmiştim" ifadelerini kullandı.

En büyük hayallerinden birinin Manchester United'la sözleşme imzalamak olduğunu vurgulayan Bolt, "Alex Ferguson'la konuştum. Bana formda ve hazır olduğumda neler yapabileceğine bakacağını söyledi" açıklamalarını yaptı.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi