Boğaziçi Ekspresi'i durakları, sefer saatleri ve bilet fiyatları

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Boğaziçi Ekspresi'i durakları, sefer saatleri ve bilet fiyatları
A
a

Eskişehir'den de geçen ve YTH'nin durmadığı ara duraklara uğrayan Boğaziçi Ekspresi'nin sefer saatleri, durakları ve bilet fiyatları ile ilgili bilgiler haberimizde.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'de de durağı bulunan ve Sakarya ile Ankara arasında yüksek hızlı trenlerin (YHT) durmadığı ara istasyonlardaki ulaşım ihtiyacını karşılayacak Boğaziçi Ekspresi raylarda. Peki Boğaziçi Ekspresi hangi duraklarda duruyor? Boğaziçi Ekspresi'nin sefer saatleri ve bilet fiyatları ne kadar? İşte bu soruların cevabı haberimizde.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Ankara ile Arifiye (Sakarya) arasında yüksek hızlı trenlerin (YHT) durmadığı ara istasyonlardaki ulaşım ihtiyacını karşılayacak Boğaziçi Ekspresi'nin seferlerine başladığını açıklamıştı. 

Boğaziçi Ekspresi durakları neler?

Boğaziçi Ekspresinin Ankara ile Arifiye (Sakarya) arasında; Eskişehir, Bozüyük, Karaköy, Bilecik, Vezirhan ve Osmaneli hattı üzerindeki yolculuğu 6 saat sürecek. 240 yolcu kapasitesi bulunan Boğaziçi Ekspresi, 4 pulman vagondan oluşacak. YHT'lerin durmadığı büyüklü küçüklü 16 gar ve istasyonda yolcu bindirip indirecek ekspresin, talebin çok olması halinde yolcu kapasitesi artırılacak. 

Boğaziçi Ekspresi bilet fiyarları ne kadar?

Boğaziçi Ekspresi'nin sefer saatlerine ve yolculuk süresine ilişkin de bilgi veren Turhan, şunları kaydetti:

"Gündüz işletilecek Boğaziçi Ekspresi ile seyahat süresi yaklaşık 6 saat olacak. Ankara'dan saat 08.15'te kalkacak tren, Arifiye'ye 14.27'de varacak. Arifiye'den ise 15.30'da hareket edecek tren, Ankara'ya 21.34'te ulaşacak. 240 yolcu kapasitesi bulunan Boğaziçi Ekspresi, 4 pulman vagondan oluşacak. YHT'lerin durmadığı büyüklü küçüklü 16 gar ve istasyonda yolcu bindirip indirecek ekspresin, talebin çok olması halinde yolcu kapasitesi artırılacak."

Pazar günü ilk seferin Ankara'dan başlayacağını belirten Turhan, "Konforlu ve keyifli yolculuk sunacak olan Boğaziçi Ekspresi'nin en uzak mesafe ücreti 55 lira olarak belirlendi." dedi.

Boğaziçi Ekspresi sefer saatleri

Arifiye - Ankara yönündeki Boğaziçi Ekspresi hergün 18.07'de Eskişehir'de olacak. Tren 18.12'de Ankara yönüne hareket edecek. 
Ankara - Arifiye yönündeki Boğaziçi Ekspresi ise her gün 11.19'da Eskişehir'de olacak ve 11.23'te Arifiye yönüne hareket edecek.

boğaziçi ekspresi

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi