Ahmet Ataç 15 02 2024

Boffin geri adım atmıyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Boffin geri adım atmıyor!
A
a

Eskişehirspor’un eski kalecisi Ruud Boffin alacağı 520 bin euro’nun tamamını isteyerek yönetimin ödeme planını kabul etmiyor. Siyah Kırmızılı yönetim deneyimli kaleciyi ikna ederek bu krizi çözmenin yollarını arıyor

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberi: Eskişehirspor’un eski kalecisi Ruud Boffin alacağı 520 bin euro’nun tamamını isteyerek yönetimin ödeme planını kabul etmiyor. Siyah Kırmızılı yönetim deneyimli kaleciyi ikna ederek bu krizi çözmenin yollarını arıyor.

Boffin İşi zora sokuyor
Nisan ayında alacakları ödenmediği için Eskişehirspor’un 6 puanını sildiren Ruud Boffin şimdi küme düşürme talebiyle kulübe ihtar çekmişti. Boffin’in bu girişimi sonrası büyük bir şok yaşayan Eskişehirspor yönetimi futbolcuyla anlaşmak için düğmeye bastı. Ancak öğrenilen bilgiye göre Boffin’in ödeme planını kabul etmediği ve alacağı olan 520 bin euro’nun bir an da ödenmesini talep etti. Yönetim ise bu parayı hemen bulamayacağını Boffin ve avukatına iletirken yeni bir anlaşma zemini aramaya geçti.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Eses 7 Eylül 2020 23:20

Boşa uğraşmayın. Bununla anlaşsanız. Borcunu ödeseniz başkası çıkacak. Kapatın dükkanı hepsi ortada kalsın. Yeni sayfa açalım.

1 4 Cevap Yaz
Nevri Dönmüş 7 Eylül 2020 19:27

Antalyaspor’un almaktan vazgeçtiği boffin in parasını ödemeyerek serbest kalmasını sağlayıp açıktan para alan eski Başkan ödesin.

2 11 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi