Bizim çocuklar yedeğe çekildi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bizim çocuklar yedeğe çekildi
A
a

Eskişehirspor’da dün oynanan karşılaşmada sezon başından bu yana mücadele eden Bizim Çocuklar’dan sadece 1 kişi ilk 11’de başladı

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor’da dün oynanan karşılaşmada sezon başından bu yana mücadele eden Bizim Çocuklar’dan sadece 1 kişi ilk 11’de başladı. Teknik Direktör Fuat Çapa anlamsız bir şekilde formda olan oyuncuları yedek soyundurdu ve sadece Mehmet Özcan’a şans tanıdı. İkinci yarıda ise Fuat Çapa, önce Alperen’i daha sonra İbrahim Halil’i oyuna aldı. Çapa son haftaların formda oyuncusu Mehmet Feyzi’yi ise 81’inci dakikada oyuna dahil etti.

Semih Güler bu kez rakip

2018-19 sezonunun ilk yarısında Eskişehirspor’un kaptanı olan ve ligde 17 maçın 17’sinde de 90’ar dakika sahada kalan Semih Güler, parası ödenmediği için devre arasında Es Es’ten ayrılmış Adana Demirspor’un yolunu tutmuştu. Semih Güler dün ilk kez Eskişehirspor’a rakip oldu. 25 yaşındaki stoper 90 dakika süre aldı.

Fuat Çapa: Becerikli değildik

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, alınan mağlubiyetin ardından konuştu. Girilen pozisyonlarda beceriksiz olduklarını söyleyen “Aradaki fark sadece bizden az girdikleri pozisyonları bizden daha iyi değerlendirmeleri oldu” dedi

Çapa, “Karşılaşmaya iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Taraftarın haftalardır verdiği bir uğraş vardı. Taraftarı evine eli boş göndermek istemiyorduk. Oyuna iyi başladık. Jesse’nin girdiği net pozisyon var. Son vuruşlarda çok fazla becerikli değildik. Bugünkü görüntüyü geçtiğimiz haftalarda da gördük. Hep çok fazla pozisyona girdik fakat değerlendiremedik. Pozisyona girmemiz çok güzel. Diğer taraftan rakip takım daha agresifti. Bizden daha iyilerdi. Rakibe baskıyı tam olarak kuramadık. Aradaki fark sadece bizden az girdikleri pozisyonları bizden daha iyi değerlendirmeleri oldu” şeklinde konuştu. 
 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Bülent 3 Mart 2019 21:29

Hadiyin ya, Bizim Çocuklar 19 maçta sadece ve sadece 16 gol atabilmiş, kalemizde 36 (!) top görmüşüz. Ve de 16.sırada kötü rüyalar görüyorduk 4 galibiyetcik ve 5 beraberlikle. Demek ki fark SİSSOKO. Ayrıca tabii ki en azından Mehmet Feyzi ve Cemalinin oynaması lazım.

0 1 Cevap Yaz
Bülent

Çapa Hoca boş adam değil, gördü Mehmet Feyzi nin bundan önceki iki maçta 60 dakikadan itibaren saçmaladığını, çekiverdi yedeğe. Mehmet Feyzi Niğde, Nazilli, Afyon dolaştı, bu takım 23 yaşında son şansı, burda olmazsa artık bi yere sap olması zor mu zor. Aynı laflar Güral içinde geçerli !!!

0 0
Zafer Dönmez 3 Mart 2019 20:10

İç sahada gençler dışarıda A takım oynasın

1 0 Cevap Yaz
Davut 3 Mart 2019 17:17

Fuat Çapa gençlere şans vermeyerek maçı Adanademirspor a hediye etti çok yazık

2 6 Cevap Yaz
Es 3 Mart 2019 15:34

Emre Güral hep yerdesin ayakta zor duruyorsun.Vucut geliştirme çalış güçlendir kendini.Top gelsin diye bekliyorsun gençsin koş mücadele et.maçta korner’den ayağına top gelmese gol bile atamayacaksın.Artık Kendine gelme zamanı geldi.Daha fazla çalış.Eski günlerine dönmeni bekliyoruz..

0 7 Cevap Yaz
Esesli 3 Mart 2019 15:03

Seyircisiz maç oynar gibi idik. Adamlar döve döve maçı aldılar. Hakemde çok kötü idi. Bu demirsporun başında bu ümit ozatla bir şey olmaz

0 5 Cevap Yaz
Eskişehirspor 3 Mart 2019 13:50

Kalecimiz çok kötü genç kalecimize yer verilmeli kazanılmalı Furkan Polat haricindeki tüm gençler oynatılmalı

3 4 Cevap Yaz
Bülent

19 maçta 36 kere gol yemiş.

0 1
Mehmet a. 3 Mart 2019 13:06

Talha neden oynamıyor? yedekte bile yok?

1 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi