Bisiklet Kazasında Yaralanan Minik Çocuk ’Hastanede İğne Yok Değil Mi’ Sözlerine 112 Çalışanları ’Yok’ Diye Cevap Verdi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bisiklet Kazasında Yaralanan Minik Çocuk ’Hastanede İğne Yok Değil Mi’ Sözlerine 112 Çalışanları ’Yok’ Diye Cevap Verdi
A
a

Bisikletli 2 Afacan Otomobile Çarpınca Yaralandı

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Bilecik’te seyir halindeki hafif ticari araca bisikletli 2 afacanın çarptı. Kazada 2 afacan çeşitli yerlerinden yaralandı. Bisiklet kazasında yaralanan minik çocuk ’Hastanede iğne yok değil mi’ sözlerine 112 çalışanları ’Yok’ diye cevap verdi.
Alınan bilgilere göre; İsmetpaşa Mahallesi İbrahimbey Caddesi üzerinde seyir halinde bulunan Selahattin B. idaresindeki 11 AD 266 plakalı hafif ticari araca karşı yönden gelen Eren M. (13) idaresindeki bisiklet çarptı. Kazada bisiklet devrilirken, sürücüsü ve arkasında yolcu olarak Yiğit M. (8) yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Yiğit M.’nin ’Babamı istiyorum, baba baba’ ve ’Hastanede iğne yok demi’ feryatlarını polis ve 112 ekipleri teselli etmeye çalıştı.
Öte yandan bisikletli çocukların bir çalışma sırasında açılan çukuru tam kapatmadıkları için burada dengelerinin kaybederek araca çarptıkları öğrenildi. Bu kaza sonrası belediye yetkileri bu alana çakıl döktü.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi