Birileri ETO’yu vekaleten ele geçirmeye çalışıyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Birileri ETO’yu vekaleten ele geçirmeye çalışıyor
A
a

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler, “Birileri ETO’yu vekâleten ele geçirmeye çalışıyor. Kim bu? Biliyorsunuz... Bize düşen de ETO’yu vekâleten ele geçirmeye çalışanlara karşı odanın bağımsızlığın korumak çok daha önemli” dedi.

Sütiş Eskişehir
Güler, ES TV’de Arif Anbar ve Cihan Yıldırım’ın sorularını yanıtladı. Güler, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan’ın ETO Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz’e destek verdiği yönündeki bir soru üzerine şöyle konuştu:
“Öncelikle kimin kimi desteklediği beni çok ilgilendirmiyor bunu net ifade etmek isterim. Üyelerimizin desteğini almak her şeyden daha değerli ve kıymetlidir. Birileri ETO’yu vekâleten ele geçirmeye çalışıyor. Kim bu? Biliyorsunuz... Bize düşen de ETO’yu vekâleten ele geçirmeye çalışanlara karşı odanın bağımsızlığın korumak çok daha önemli. Ve bunu da koruyacağız evelallah hiç kimse merak etmesin. Odamızı egolara teslim etmeyeceğiz. Bu Oda’nın 125 yıllık bir geçmişi var. Kendilerine göre gelenekleri var. Kendi örf ve adetleri de var. Hepimiz bu kentte yaşıyoruz.

Ben geleneklere bağlı bir adamım. Hiçbir zaman odanın kurumsal yapısına zarar verecek bir yapı içinde yer alamam. Birinin adamı olmadım, net söylüyorum. Hep bir duruşum vardı. Birinin sizi yönetmesiyle burada başkanlık yapamazsınız. Birinin sizi buraya zorla itmesiyle başkanlık yapamazsınız. Öyle bir yer değil burası. Başkan adayımız var şu anda... Sahada çalışan o değil bir başkası. Şu anda kapı kapı üyeleri arayarak... Bakın tehditler var. Üyeyi korkutmalar var. Şu anda bize bunanla kalaklı o kadar çok telefon geliyor ki o kadar çok bilgi geliyor ki inanın bunları cevaplamaktan bıkmış durumdayım. Ben şunu söylüyorum; herkes işini yapacak. Hep şunu söyledim. Kim bu hatayı yaparsa ETO üyesi gerekli cevabı sandıkta verir. Vekâleten bir başkanla bu oda yürümez.”

Güler, programın sonlarına doğru “O yüzden her şeyi yönetmeye kalkmayacaksınız. Herkes haddini bilecek. Herkes kendi kulvarında doğru işi yapacak. Daha sonra da diğer aktörlerle bir araya gelmeyi becerebilecek. Kenti siz tek başına dizayn etmeye çalışırsanız bu kent size bunu müsaade etmez. Zaman boşa geçiyor ona üzülüyorum” ifadelerini kullandı.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ahmet 7 Nisan 2018 22:24

Hakkınız olan yerde değilsiniz metin beyyyy

0 0 Cevap Yaz
Mehmet 6 Nisan 2018 22:24

Siz bu odaya seçimlemi gwldiniz acab metin güler beyfendi hazıra kondunuz kim hakediyorsa o kazansın eto yu anca yılda bir anımsıyoruz oda 1 ajanda 1 kalem kazanan sadece zenginlere değil. Tüm üyelere hizmet eysin..

2 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi