Bir o maçı düşünün, bir de bunu...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bir o maçı düşünün, bir de bunu...
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, Giresunspor karşılaşmasının ardından attığı tweet ve yaptığı açıklamalarla umut verdi

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, Giresunspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Genel olarak oynamış olduğumuz oyundan, oyun disiplininden mücadeleden son derece mutluyum" dedi. 
Spor Toto 1. Lig'in 18. haftasında Eskişehirspor sahasında Giresunspor ile 0-0 berabere kaldı. Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, rakibin oyun anlayışına karşılık verdiklerini belirterek, "Oyun olarak rakibin oyun anlayışına karşılık vererek oynamaya çalıştık. Bundan dolayı da daha önceki haftalara nazaran sahada farklı dizilişimiz vardı. Siz de biliyorsunuz önceki dönemlerde 4-1-4-1 veya 4-2-3-1 dizilişi oynuyorduk. Bugün ise 4-4-2 oynadık. Çünkü rakibimiz daha çok merkezden geliyordu. Merkezde bir kişi fazla oluşturmamız, 4'e 3'ü sağlamamız gerekiyordu. Bu da gayet başarılı oldu. Çünkü oyuncularımız o alanı çok iyi bir şekilde kapattılar. Zaman zaman sahada o bir fazla olan oyuncumuzu orta sahada çok iyi bir şekilde değerlendirdik. Maçın genel olarak tablosu özellikle bir ve ikinci bölgelerde istediğimiz şekilde geçti. 3'üncü bölgelerde ise, sezon başından beri siz de biliyorsunuz oralarda sıkıntılarımız var. Ama buna rağmen 2-3 tane çok net pozisyon ürettik. Genel olarak oynamış olduğumuz oyundan, oyun disiplininden mücadeleden son derece mutluyum" ifadelerini kullandı. 

#bizimçocuklar yetişiyor!

Fuat Çapa, maç sonucuyla ilgili attığı tweette de futbolcularından övgüyle bahsetti ve şunları yazdı:
"Sonuç önemli değil. hani insan kendi çocuklarının günden güne nasıl geliştiğini, serpildiğini göremez ya...bir 6 ay önce Giresun'da oynadığımız maçı düşünün bir de bugünü. #bizimçocuklar yetişiyor!"

 
Kaynak : Anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi