Bir gece ansızın Sincar'a da gireriz

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bir gece ansızın Sincar'a da gireriz
A
a

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde Hakim ve Cumhuriyet Savcıları Kura Töreni'nde konuştu. Erdoğan "bir gece ansızın Sincar'a da gireriz, oradaki PKK'lıları da temizleriz" dedi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, törende yaptığı konuşmada, "Türkiye, Fırat'ın kıyısında kaybolan kuzunun sorumluluğunu üzerinde taşıyan yöneticilere, bunun hesabını soracak hakimlere ve savcılara sahip olduğu müddetçe Allah'ın izniyle millet olarak kimse sırtımızı yere getiremez" dedi.


"Zeytin Dalı Harekatı'nda 3622 terörist etkisiz hale getirildi"

Zeytin Dalı Harekatı'nın başlangıcından bu yana 3622 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildiren Erdoğan, "Virgülü koyduk, inşallah şimdi nokta konacak. Bununla kalmayacağız tabii. Bunun uzantısı var. Onlar da hallolacak. Zira bizim derdimiz işgal değil. Bizim derdimiz bu teröristlere karşı o temizlik harekatını gerçekleştirmek ve bu teröristlerden ülkemize karşı olan tehdidi ortadan kaldırmak" şeklinde konuştu.


"Sincar'a da gireriz, oradaki PKK'lıları da temizleriz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kuzey Irak'taki terör kamplarını da gerekirse sürekli olarak kontrolümüz altına alarak, zira merkezi yönetime söyledik, dedik ki 'Bakın burada ikinci bir Kandil ihdas ediliyor'. Neresi o ikinci Kandil, Sincar. Eğer bu işi halledecekseniz siz halledin. Eğer halledemiyorsanız biz hemen bir gece ansızın Sincar'a da gireriz, oradaki PKK'lıları da temizleriz" ifadelerini kullandı.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
memduh 20 Mart 2018 09:08

Lafın bu hırsızlama biçimini çok seviyorsunuz galiba!Malı götürmede 'Geceleri' bu kadar sevdiğinizi bilmesek şaşıracağız!

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi