Bir destek de OSB'den

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bir destek de OSB'den
A
a

Eskişehirspor Taraftarlar Komitesi, Siyah Kırmızılı kulübe destek toplamak amacıyla Eskişehir Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’ne bir ziyarette bulundu. Organize Sanayi Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyesi Rıza Zeydan loca alarak kulübe destek olduklarını açıkladı.

Sütiş Eskişehir
Süper Lig’e taşıyalım
Ziyarette konuşan Zeydan, “Böyle bir komitenin Eskişehirspor’a çok büyük katkısının olacağına inanıyorum. Bir tane Eskişehirsporumuz var ikincisi yok. Bu yüzden bizde üzerimize düşen vazifeleri yerine getireceğiz, elimizden gelen desteği yapacağız. Loca dışında da katkılarımız olacak. Ben sizleri tebrik ediyorum, Eskişehirspor’a da şampiyonluk diliyorum. Bu sene gerçekten çok değişik bir sene, krediyi tüketmeyelim. El birliğiyle hep beraber Süper Lige ulaşalım” dedi.

Diri teşekkür etti
Desteklerinden dolayı teşekkür eden Komite üyesi Murat Diri, “Geçmiş yıllarda Eskişehirspor’a sayısız hizmet veren değerli başkanımız Rıza Zeydan ile bugün istişarelerde bulunduk. Kendileri de organize sanayi müdürlüğü olarak Eskişehirspor için ellerini taşın altına koymaktan geri kalmadılar. Bizim isteğimizi kırmadan bir loca aldılar ve ilerleyen günlerde çeşitli desteklerin olacağını belirttiler. Bizler bugün buradan Eskişehirspor taraftarları ve Eskişehirspor camiası adına O sene bu sene dediğimiz bu zorlu günde bu hale duyarsız kalmadıkları için teşekkür ediyoruz.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi