Bir değil üç puan ligde tutar

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bir değil üç puan ligde tutar
A
a

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Mehmet Arı bugün değerlendirme toplantısı yaptı...

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Takımın galibiyete ihtiyacını olduğunu söyleyen Arı, “Bizi 1 puanlar değil 3 puan ligde tutar. Daha agresif olmamız gerekiyor. Artık her maç final. Her maçı kazanmak zorundayız” dedi.

Gerekli olan 3 puandı

Arı, “Daha önceki basın toplantısında Rize’den puan veya puanlarla dönmek en büyük gayemiz demiştik. Alınan 1-1’lik skorun ardından sevinelim mi üzülelim mi bilemedik. Yolumuza devam edebilmek için gerekli olan bence 3 puandı. Bu şartlarda baktığımız zaman 1 puan da hedefe ulaşmamız için gerekliydi.  Ama büyük taraftarımıza teşekkür etmek istiyorum. Bu kadar uzun yolculuk sonrası bizi yalnız bırakmadılar.”

14 Şubat’ta sevgiyi paylaşalım

“Şimdi önümüzde çok önemli Antalyaspor maçı var. Fenerbahçe maçında açık tribünde olanlar bu maçta ceza nedeniyle yer alamayacak. Ceza nedeniyle giremeyenler, o gün Fenerbahçe maçında tribünde yer alamayanlara haklarını devredebiliyorlar. Yeni Passolig çıkartanlara Antalya maçını bedava olarak yükleyeceğiz. 14 Şubat’ta ki maçta taraftarımız, sevdiği kişiye passolig çıkartıp ve Es Es sevgisini açık tribünle sevdiklerinizle paylaşın”

Hata yapma lüksümüz yok

Antalya maçı çok kritik. Mutlak kazanmak zorundayız. Korkunun ecele faydası yok. Rize’deki psikolojik şartlar bizim defans yapmamıza neden oldu. Benim görüşüm daha agresif hücuma dönük olmamız gerekir. Bizi 1 puan değil 3 puanlar ligde tutar. Her maç çok kritik. Kalan 14 maçta hata yapma lüksümüz yok. Farkın bir an önce düşmesini istiyoruz. Şu an fark 8. Rakipler de bir yerde takılacak.

Takır takır oynayacaklar

“Samet hocayla Rize’den geldikten sonra henüz detaylı konuşamadık. Bazı yeni transferlerin uyumuyla ilgili hafif sıkıntıları gördük. Ama bunlara takılacak lüksümüz yok. İsterse hepsi Türkiye’ye ilk kez gelmiş futbolcu olsun. Herkes çıkıp takır takır futbolunu oynayacak. Ekonomik olarak rahatlamış değiliz ama çok büyük sorunlar yok. Sorunlar bitmiş de değil. Sistem kulüpleri her zaman zor durumda bırakıyor.”

Valimiz destek çıktı

“Eskişehir’de iş adamlarından gelen bir destek şu an yok. Valimiz destek çıktı. Bu sevindirici olduğu kadar düşündürücü. Bu şehir bizim şehrimiz. Bir sürü iş adamları, değerlerimiz var. Ama beklediğimiz değeri göremiyoruz. Her zaman söylüyorum geçmişte yapılan hatalar günahlar için hesaplaşma şimdi olmamalı. Bu arada basına da teşekkür ediyorum. Takımı destekleyen yazılar yazılıyor. İşte Eskişehirsporluluk bu.”

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi