Ahmet Ataç 15 02 2024

Bir belediye başkanı 'önce partim' derse…

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bir belediye başkanı 'önce partim' derse…
A
a

Arif Anbar'ın bugünkü köşe yazısı...

Sütiş Eskişehir
Alpu Belediye Başkanı Rafet Demirtaş’ın, Eskişehir’e kurulması düşünülen kömürlü termik santral ile ilgili söyledikleri gündemdeki yerini koruyor.
Demirtaş’ın açıklamalarına son olarak tepki gösteren isim Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç oldu.
Ne demişti Ataç?
Hatırlayalım…
“Alpu belediye başkanı bir turistik tesisi tanıtır gibi termik santralin reklamını yapmış. Arkadaş demek ki sen hiçbir şey bilmiyorsun. Bilmiyorsan hiç olmazsa sus da insanlara yanlış bilgiler verme.”
 
*
 
Şimdi de ilçe halkının Alpu’yu emanet ettiği Başkan Demirtaş’ın yaptığı, şaka gibi o açıklamalarını hatırlayalım…
“Burada seracılık olacak. Buradan çıkan suyu seralara verecekler. Sadece fabrikada binlerce insan çalışmayacak. Aynı zamanda binlerce insan seracılık yapacak. Hava sıcaklığı burada artık eksi 1’in altına düşmeyecek. Ilıman bir havaya kavuşacağız. Don olmayacak. Herkes su gibi para kazanacak. Antalya’daki seralarda nasıl çiçek yetiştiriliyorsa burada da çiçek yetiştirilecek. Alpu’dan göçü engelleyecek. İnsanlar artık Alpu’da yaşamak için gelecek. Ben termik santrali çok güzel bir meyve ağacına benzetiyorum.  Ve dallarından hem şehrimiz için hem de ülkemiz için çok güzel meyveler verecek. Buna çok inanıyorum. Yukarıdaki büyüklerimiz çok güzel bir proje hazırlıyorlar. Ama her şey her yerde söylenmez.”


YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN!

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi