Ahmet Ataç 15 02 2024

Bilimsel ayağı da artık uluslararası

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bilimsel ayağı da artık uluslararası
A
a

Tepebaşı Belediyesi’nin bu yıl 10. kez gerçekleştirdiği Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu’nun bilimsel sunumları, ilk kez uluslararası hakem kurulu tarafından kabul edildi. 

Sütiş Eskişehir
Tepebaşı Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen ve sempozyumun önemli parçalarından biri olan akademik bildiriler, Başkan Ataç’ın katıldığı ilk oturumla başladı. Bu yıl sunulan 36 sözel 2 poster bildiri olarak, 7 oturumda gerçekleşti. Sempozyumun sektörü destekleyen yanının bilimsel sunumlarla ortaya çıkarıldığını söyleyen Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, bugüne kadar 9 bilimsel kitapta toplam 352 bildirinin geleceğe ışık tutan kaynaklar olarak kazandırıldığını söyledi. 



Prof. Anna Calluori Holcombe, Prof. JoAnn Schnabel, Doç. Sukumarl Leksawat, Georgescu Marius Sılvıu, Greg Daly Australia, Hanaa Adres, Adriano Michael Bernardin, bu yıl sempozyumun Ulusal Bilimsel Hakem Kuruluna ek olarak bilimsel sunumların, uluslararası heyetini oluşturarak akademik çalışmaların uluslararası alanda değer kazanmasını sağladı. 2 gün devam eden sunumlar önümüzdeki aylarda kitaplaştırılarak yayınlanacak.
Kaynak : İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi