Bilgi İşlem camiası toplanıyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bilgi İşlem camiası toplanıyor
A
a

Tepebaşı Belediyesi tarafından Anadolu Üniversitesi Havacılık Parkı’nda Bilişim Semineri düzenlenecek. Seminerde bilgi işlem camiasının önemli isimleri yer alacak.

Sütiş Eskişehir
Seminerde üniversiteler, belediyeler, kamu kurumları, özel sektör kuruluşları, TeknoPark firmaları, tasarım ofisleri, hastaneler, oteller ve sivil toplum örgütlerinin yer alacak. Bilişimin farklı alanlarının konuşulacağı seminer 17 Mayısta gerçekleşecek. Seminerde kent ve bilişim, bilişim ve hukuk olmak üzere iki oturum yapılacak. 10.30’da başlayacak ilk oturumda, Kent güvenlik yönetim sistemi, endüstri 4.0 ve yeni nesil belediyecilik, mobil afet yönetim sistemi ve akıllı ulaşım sistemleri anlatılacak. Saat 12.00’da yüzde 100 elektrikli otobüsler ile transfer yapılarak Hayrettin Karaca Parkı’nda öğle yemeği yenecek. 13.30’da başlayacak olan ikinci oturumda ise bilişim suçları ve mücadele yöntemleri, bilişim ve sosyal medya hukuku, security operation center ve proaktif yönetim metodları hakkında bilgilendirme yapılacak.

 
İnternet haberciliği ve medya Seminerin ikinci oturumunda Yenigün Gazetesi Yazıişleri Müdürü Deniz Çağlar Fırat internet haberciliği ve medya konusu hakkında bilgilendirme yapacak.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi