Biletlere büyük ilgi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Biletlere büyük ilgi
A
a

Eskişehirspor-Altınordu maçı biletleri satışa çıktı. Cumartesi günü tribünlerde yerini alarak 50 günlük iç saha hasretini gidermeye çalışacak taraftarlar, maç biletlerine büyük ilgi gösteriyor.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor taraftarlarının günlerdir süren iç saha hasreti sonunda bitiyor. Ligde son iç saha maçını 21 Aralık tarihinde Balıkesirspor ile oynayan ve ardından Bolu, Keçiörengücü, Adanaspor ve Bursaspor maçlarını deplasmanda oynayan arma ve renklerden, 50 gün uzak kalan taraftarlar, 8 Şubat Cumartesi günü oynanacak Altınordu maçıyla birlikte iç saha hasretine son verecek.

Bursaspor deplasmanında siyah kıyafetleri ile muhteşem bir tribün yapan Eskişehirspor taraftarları, hafta sonu oynanacak Altınordu maçında ise tribünleri kırmızı kıyafetleri ile doldurmaya hazırlanıyor.

Dün satışa çıkan maç biletlerini büyük ilgi gösteren Eskişehirspor taraftarlarının, hafta sonuna kadar 20 bin sayısına ulaşması bekleniyor.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
şevki 8 Şubat 2020 01:26

demek ki bir iki tane maç kazansak stad dolacak .

0 0 Cevap Yaz
bilek26 7 Şubat 2020 21:26

Ben passo dan bakıyorum, siz hangi siteden bakıyorsunuz siz, neredeymiş büyük ilgi? Kombinelerden başka kaç bilet satılmış?

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi