Bilecikli Miniklerden İdlib’E Destek

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bilecikli Miniklerden İdlib’E Destek
A
a

Bilecik'te Kuran Kursu Öğrencileri Kumbaralarında Biriktirdikleri Harçlıklarını, Türkiye Diyanet Vakfı'nın İdlib’De Savaş Mağduru Aileler İçin Başlattığı "Bir İyilik Sıcak Bir Yuva" Kampanyasına Bağışladı.

Sütiş Eskişehir
Bilecik’te Kur’an kursu öğrencileri, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını Türkiye Diyanet Vakfı’nın İdlib’de savaş mağduru aileler için başlattığı "Bir İyilik Sıcak Bir Yuva" kampanyasına bağışladı.
Türkiye Diyanet Vakfının, "Bir İyilik, Sıcak Bir Yuva" sloganıyla savaş bölgesinde sığınmacılar için inşa ettiği İyilik Konutları’na, Bilecik Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş Kur’an kursu öğrencilerinden de destek geldi.
Hacı Menekşe Sözer 4-6 yaş grubu Kuran kursu öğrencileri, Kuran kursu öğreticileri Ebru Başpınar ve Aysun Korkmaz ile birlikte Bilecik İl Müftülüğüne gelerek, kampanyada kullanılmak üzere kumbaralarını İl Müftüsü Ali Erhun’a teslim ettiler.
Diğer yandan, çrnek davranışlarından dolayı öğrenci ve Kur’an kursu öğreticilerine teşekkür eden İl Müftüsü Erhun, miniklere çeşitli hediyeler takdim etti.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi