Bilecik’Te Yüz Yüze Eğitimde İlk Ders Zili Çaldı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bilecik’Te Yüz Yüze Eğitimde İlk Ders Zili Çaldı
A
a

Tüm Türkiye’De Olduğu Gibi Bilecik’Te De 6 Ayın Ardından Yüz Yüze Eğitimde İlk Ders Zili Çaldı. Anaokulu Ve İlkokul 1’İnci Sınıf Öğrencileri Sosyal Mesafe İle Okula Alındı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Tüm Türkiye’de olduğu gibi Bilecik’te de 6 ayın ardından yüz yüze eğitimde ilk ders zili çaldı. Anaokulu ve ilkokul 1’inci sınıf öğrencileri sosyal mesafe ile okula alındı.
Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde İlçe Kaymakamı Berker Çırak, Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekici, bugün yüz yüze eğitime başlayan anaokulu ve ilkokul 1’inci sınıf öğrencilerinin ilk ders zili heyecanını paylaştı. Öğrenciler sınıflara sosyal mesafe kuralına göre alınırken, sınıflarda da bu kural uygulandı. Veliler okula alınmazken, öğrencileri okul bahçesinde beklediler.

"Temennimiz okul hayatlarına eskisi gibi devam etmeleridir"
Okula yeni başlayan öğrencileri ziyaret eden Belediye Başkanı Zekiye Tekin, “Bugün yüz yüze eğitime başlayan anaokulu ve ilkokul 1. sınıf öğrencilerimizin heyecanlarını paylaştık. Temennimiz Covid-19 salgınının bir an önce bitmesi ve tüm öğrencilerimizin okul hayatlarına eskisi gibi devam etmesidir. Yeni eğitim ve öğretim yılının tüm öğrencilerimize ve ailelerine hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi