Bilecik’Te Ucuz Atlatılan Kaza Güvenlik Kameralarına Yansıdı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bilecik’Te Ucuz Atlatılan Kaza Güvenlik Kameralarına Yansıdı
A
a

Asa Bilecik'te Ucuz Atlatılan Kaza Güvenlik Kameralarına Yansıdı Vatandaşlar Hep Kaza Olan Yere Bir Önlem İstediler (Görüntülü-Fotoğraflı) Cem Kaan Toka Bilecik (İha) - Bilecik'te Ucuz Atlatılan Güvenlik Kaza Kameralarına Yansırken, Vatandaşlar Sürekli Kaza Olan Yere Bir Önlem İstediler. Alınan Bilgilere Göre; Bilecik Merkez Rasimbey Caddesi Üzerinden Cumhuriyet Caddesi Seyir Halindeki Sürücüsünün Adı Öğrenilemeyen 44 Fj 808 Plakalı Otomobil İle Tevfikbey Caddesinden Tepebaşı Mevkiine Seyir Halindeki Sürücüsünün Adı Öğrenilemeyen11 Em 067 Plakalı Otomobil İki Caddenin Kesiştiği Noktada Çarpıştı. Kazada Şans Eseri Yaralanan Olmazken, Vatandaşlar Bu İki Caddenin Kesiştiği Noktada Devamlı Kazalar Yaşandığı Belirterek, Yetkililerden Kasis Yapılmasını İstediler. Öte Yandan Yaşanan Kaza Bir İşyerinin Güvenlik Kameralarına Yansırken, 44 Fj 808 Sürücüsünün Cadde Bitiminde Hızını Kesmeden Devam Ettiği Ve Diğer Aracın Kendisine Çarptığı Görülüyor. (Ckt

Sütiş Eskişehir
Bilecik’te ucuz atlatılan kaza güvenlik kameralarına yansırken, vatandaşlar sürekli kaza olan yere bir önlem istediler.
Rasimbey Caddesi üzerinden Cumhuriyet Caddesi seyir halindeki sürücüsünün adı öğrenilemeyen 44 FJ 808 plakalı otomobil ile Tevfikbey Caddesinden Tepebaşı mevkiine seyir halindeki sürücüsünün adı öğrenilemeyen11 EM 067 plakalı otomobil iki caddenin kesiştiği noktada çarpıştı. Kazada şans eseri yaralanan olmazken, vatandaşlar bu iki caddenin kesiştiği noktada devamlı kazalar yaşandığı belirterek yetkililerden hız kesici kasis yapılmasını istediler.
Öte yandan yaşanan kaza bir işyerinin güvenlik kameralarına yansırken, 44 FJ 808 sürücüsünün cadde bitiminde hızını kesmeden devam ettiği ve diğer aracın çarptığı görülüyor.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi