Bilecik’Te Sağanak Yağışta Araçlar Yolda Kaldı, Ev Ve Dükkânları Su Bastı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bilecik’Te Sağanak Yağışta Araçlar Yolda Kaldı, Ev Ve Dükkânları Su Bastı
A
a

Bilecik’Te Aniden Bastıran Sağanak Yağış Hayatı Felç Ederken, Ağaçlar Devrildi, Birçok İşyeri Ve Ev Sular Altında Kalırken Yollar İkiye Bölündü.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Bilecik’te aniden bastıran sağanak yağış hayatı felç ederken, ağaçlar devrildi, birçok işyeri ve ev sular altında kalırken yollar ikiye bölündü.

Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığından (AFAD) Bilecik’in de içinde bulunduğu 11 il için kuvvetli ve gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapmıştı. ‘Sarı Kod’ ile uyarılan Bilecik’te bugün akşam saatlerinde başlayan kuvvetli yağış adeta hayatı felç etti. Başta Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi Kavşağı’nda bulunan Tarım Kredi Kooperatifi Marketi’nin su basarken, araçlar yollarda mahsur kaldı. Elektriğin de kesildiği kent merkezi karanlığa bürünürken, kuvvetli rüzgâr ağaçları devirdi. Aşırı yağmur yol çalışmaları deneniyle kazılıp mıcır ile kapanan alanlarda yarıklar oluştururken, Çınarlar mevkiindeki dükkânları da su bastı. Belediye ve İl Özel İdare ekipleri hummalı çalışması nedeniyle kapanan yollar, evler ve dükkanlarda sular tahliye edilirken, Akasya mevkiinde bir çok araç yağmur sularının birikmesi nedeniyle mahsur kaldı. Yaşanan afette bir çok ev, işyeri, dükkan hasar görürken, evine su basan ve temizlik esnasında ayağı kayan bir şahsın yaralanmasından başka olumsuz bir olay yaşanmadı.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi