Ahmet Ataç 15 02 2024

Bilecik’Te Öğrenci Servis Ücretlerine Zam İsteniyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bilecik’Te Öğrenci Servis Ücretlerine Zam İsteniyor
A
a

Bilecik Şoförler Ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Selman Aydeniz, İlerleyen Günlerde Öğrencileri Taşıma İşinde Mağduriyet Yaşanmaması İçin Fiyatlarda İvedilikle Düzenleme Yapılmasını İsteyerek, "Taşıma Yolu İle Köylerden İlimize Gelen Öğrenciler İçin Diğer İllerde Bir Aylık Veya 3 Aylık İhaleler Yapılmış Olup, İlimizde Maalesef 9 Ay Olarak Yapıldığından Dolayı Mağduriyet Yaşanmaktadır" Dedi.

Sütiş Eskişehir
Bilecik Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Selman Aydeniz, ilerleyen günlerde öğrencileri taşıma işinde mağduriyet yaşanmaması için fiyatlarda ivedilikle düzenleme yapılmasını isteyerek, "Taşıma yolu ile köylerden ilimize gelen öğrenciler için diğer illerde bir aylık veya 3 aylık ihaleler yapılmış olup, ilimizde maalesef 9 ay olarak yapıldığından dolayı mağduriyet yaşanmaktadır" dedi.
Bilecik Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Selman Aydeniz, yaptığı yazılı açıklamada Türkiye’de son zamanlarında artan akaryakıt, yedek parça ve birçok kalemde yapılan zamların servisçilere büyük bir yük getirdiğini belirtti. Aydeniz, "Bilecik’te faaliyet gösteren yolcu, öğrenci ve personel taşımacılığı yapan esnaflarımızın bir kısmı tarife bir kısmı da yalnız öğrenci servisi ve personel taşımacılığı yapan esnafımızın maalesef böyle bir tarifelerinden dolayı daha önceki yıllarda okullar açılırken ve kapanırken bir fiyat belirlenir ve o fiyat üzerinden sezon biterdi. Milli eğitim taşıma yolu ile köylerden ilimize gelen öğrenciler için diğer illerde bir aylık veya 3 aylık ihaleler yapmış olup, ilimizde maalesef 9 ay olarak yapıldığından dolayı mağduriyet yaşanmaktadır. Bu mağduriyetin giderilmesi için ihalenin tekrar revize edilmesine ihtiyaç olmuştur. İlerleyen günlerde öğrencilerimizin taşıma işinde mağduriyet yaşamaması için ivedilikle düzenleme yapılmasını arzu ederiz" dedi.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi