Bilecik’Te İçkili Mekanlara Gece Baskını

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bilecik’Te İçkili Mekanlara Gece Baskını
A
a

Emniyet Operasyonu 2

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Bilecik’in Bozüyük ilçesinde asayiş ekiplerince ekipleri tarafından içkili mekanlara gece baskın düzenlendi. Ekiplerin şahıslara yaptığı GBT sorgusunun ardından, aranması ve yakalanması bulunan şahıslar gözaltına alındı.
Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerce ilçe genelinde faaliyet gösteren içkili mekanlara gece baskını yapıldı. Düzenlenen baskında mekanlara Korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında mekandaki kişiler maske ve mesafe kurallarına uyup uymadıkları yönünde de denetlendi. Karşılaşılan olumsuzluklar tutanak altına alınarak ilgili kurumlara iletildi. Ekiplerin içkili yerdeki şahıslara yaptıkları GBT sorgusu sonucunda aranması ve yakalanması bulunan şahıslar gözaltına alına alınırken, Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi.
İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince ilçe halkının refah ve huzuru için yasa dışı ve uygunsuz hiç bir eyleme müsaade edilmeyeceği ve denetimlerin sıklıkla devam edeceği kaydedildi.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi