Ahmet Ataç 15 02 2024

Bilecik'te Buray rüzgarı esti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bilecik'te Buray rüzgarı esti
A
a

Sevilen sanatçı Buray, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi 2017 Bahar ve Spor Şenlikleri kapsamında konser verdi.

Sütiş Eskişehir
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Gülümbe Yerleşkesi'nde 2017 Bahar ve Spor Şenlikleri kapsamında düzenlenen Buray konseri yoğun ilgi gördü. Konser alanını saatler öncesinden doldurmaya başlayan öğrenciler, Buray’ı ön sıralardan dinlemek için adeta birbirleriyle yarıştı.

“Üniversite konserleri bizler için her zaman çok önemli”
Konser öncesi İHA muhabirine açıklama yapan Buray, Bilecik’e ilk kez geldiğini belirterek, “Güzel bir ortam var. Sesleri buradan duyabiliyorsunuz ve gençler eğleniyor. Üniversite konserleri bizler için her zaman çok önemli. Bu akşam kendi orkestramdan ayrı What Da Funk grubuyla beraberiz. İnanılmaz yetenekli müzisyen arkadaşlar. Onlarla sahneye çıktığımızda ayrı keyif ve coşku alıyoruz. Bu akşamında muhteşem olacağına inanıyorum. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinin 10’uncu yılını kutluyorum” dedi.
Röportaj sonrası sahneye çıkan Buray, 'Aşk mı lazım' şarkısıyla gençleri coştururken, en çok sevilen şarkısı 'Seni sevmiyorum artık' ile alanı dolduran binlerce kişiye duygusal anlar yaşattı. Konser sonunda Rektör Prof. Dr. İbrahim Taş, Buray'a çiçek ve üzerinde üniversitenin logosu bulunan bir tabak hediye etti.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi