Bilecik’Te Altın Karaborsaya Düştü

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bilecik’Te Altın Karaborsaya Düştü
A
a

Bilecik’İn Bozüyük İlçesinde 20 Yıldır Kuyumculuk Yapan Halit Katrancı, Altın Piyasasında Son Günlerde Yaşanan Ani Fiyat Dalgalanmaları Nedeniyle Müşteri İle Kuyumcular Arasında Güvensizlik Oluştuğunu Söyledi.

Sütiş Eskişehir
Bilecik’in Bozüyük ilçesinde 20 yıldır kuyumculuk yapan Halit Katrancı, altın piyasasında son günlerde yaşanan ani fiyat dalgalanmaları nedeniyle müşteri ile kuyumcular arasında güvensizlik oluştuğunu söyledi.
Kuyumcu Katrancı, son günlerde altında yaşanan fiyat hareketliliği sonrasında darphanenin altın basmaması ile birlikte altındaki işçilik maliyetlerinin arttığını belirtti. Buna paralel olarak müşteri ve kuyumcu arasında güven ortamı kalmadığını kaydeden Katrancı, gelen müşterilere de altın piyasasındaki gelişmeleri anlatmakta zorlandıklarını ifade etti. İnternet ve televizyonlarda açıklanan altın fiyatları ile serbest piyasadaki altın fiyatları arasında uçurum olduğunu söyleyen Katrancı, talebin karşılaşması için altının karaborsadan alınmak zorunda kalındığından fiyat farklılığının oluştuğunu beyan etti.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi